Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaAntos

Jak wrocic do kraju z Holandii,pomocy!

Polecane posty

Gość gość
taaaaaaaaaa.......................haslo i login i dziala:D:D:D:D ty to musisz oglosic na forum-moze nobla dostaniesz:D:D:D

Gość AgnieszkaAntos
w glowe uderzyl mnie z plaskiej reki ze odchylilam sie do tylu z malym na rekach,nie mam zadnych siniakow jakis zeby to podawac do obdukcji

Gość AgnieszkaAntos
Alimenty dostaje z funduszu w polsce a jemu komornik sciaga,on wlasnie co chwile rzuca prace bo ma dlugi i ma dwoch tutaj w Holandii komornikow takze. Teraz wiem ze stara sie o jakis uitkering wwb czy cos takiego nie wiem co to jest

tak gosciu(milionowy tam w niecie) bo nie stac cie na proste slowo nicku. Zeby uzywac czyjegos netu(zablokowanego) to musisz miec login.Ktory dostajesz automatycznie od swoejgo prowider a . :P

Gość AgnieszkaAntos
widzialm takze te papiery na ten uitkering,wpisal tam ze placi mi 200 alimentow, bo musial tam chyba powpisywac jakie ma dlugi i wydatki ,ja w Pl dostaje o wiele mniej alimentow,chcialabym tez to gdzies zglosic ale nie wiem gdzie,bo tu oszukuje w papierach placac mi rzekomo 200 eu a nigdy nie wyslal mi takiej kwoty,100 eu to bylo max i czasami byly przerwy 1,2 miesieczne

Gość AgnieszkaAntos
to jak mi wytlumaczysz ze mi internet dziala,on widze tez czasami uzywa neta na swoim laptopie,jeg matka takze,2 laptopy w domu z netem i moj telefon,ja wogole nie rozumie problemu,spisalam z modemu login i haslo i dziala mi

Gość AgnieszkaAntos
ok Kochanko,zagmatwane to jest dla Ciebie bo jest,moglabym Ci opisac cala historie ale czasu zabrakloby teraz

Gość gość
czytam te herezje i doszlem do wniosku ze to znowu jakas psycho-niewiadomo spac nie potrafi-ewentualnie jakis admin zarabia sobie kaske i nabija strony. primo-to nie jest pisane z telefonu. secundo-to sie kupy i dopy nie trzyma wez dziecko psychofarmaki i kladz sie spac

Gość AgnieszkaAntos
komornik siedzi mu na koncie z tego co wiem holenderski za dlugi,rachunki nieoplacone stare mandaty,a z polski komornik probuje egzekwowac dlug ktory wyplaca mi fundusz alimentacyjny,nie wiem juz jak jasniej mam pisac

Fakt,to nie jest pisane z komorki.Po 2 200 ali bez sadu.Na damski ryj z kryminalem a on sobie w papierach wypisuje co chce.Ciekawa jestem jak sie rozliczyl z belastingdinst buahahahahhhahhhhaaaa :D

Gość AgnieszkaAntos
w tej chwili pisze z komputera, ktory wzielam bo on spi,no tak wlasnie wpisal sobie 200 eu w tych papierach do cholery !! co sie stara o ten zasilek,w obecnej chwili nie pracuej

Gość gość
AgnieszkaAntos to jak mi wytlumaczysz ze mi internet dziala,on widze tez czasami uzywa neta na swoim laptopie,jeg matka takze,2 laptopy w domu z netem i moj telefon,ja wogole nie rozumie problemu,spisalam z modemu login i haslo i dziala mi---------- -----------------------------widac ze jestes stuknieta.pewnie ze dziala ale nie tym sposobem. spisalas login i haslo :D:D:D:D do telefonu:D:D:D

Gość AgnieszkaAntos
Kochanka ty mieszkasz tutaj,znasz sie troche na tym?? no tak wlasnie wpisal,daj mi jakis adres to ci zdjecie wysle doslwonie,wogole pisalam tutaj o jakies rady,a nie bede sie Wam tlumaczyc dlaczego siedze na krzesle a nie na fotelu bo wczesniej pisalam ze siedze na fotelu...

Gość AgnieszkaAntos
nie mam pojecia dokladnie,on wszystkie papiery z matka omawia i robi,ja nigdy nie mialam do wgladu ,wiem ze duzo klamal mnie w sprawach finansowych jeszcze jak bylam tu wczesniej z nim

Gość gość
teraz piszesz z komputera???????????????? ha ha ha ty chyba naprawde masz zyly na mozgu

Gość AgnieszkaAntos
gosc o co tobie chodzi? zupelnie nie rozumiem czego sie czepiasz,zupelnie,sam jestes chyba stukniety/a,rozmowa z Toba nie ma wogole sensu dla mnie,bo to jest jakis belkot

z modemu spisalas :D Biala farba bylo wydrukowane ;) :D :p Ja sie na "tych "psrawam nie znam troche,ale "za bardzo "troche. On bez roboty,jesli pracuje to komornik zgarnia garde.Jak na zasilku to w kant lewej duupy mozesz go cmoknac.A on 200 e wpisuje,ktorych ty nie widzisz :D

Gość gość
Biorąc pod uwage podwójny aspekt nierealnej rzeczywistosci, bulwersuje sie pluralistycznie, aczkolwiek nie bede z Toba polemizować, gdyż wegetujesz w najnizszym stopniu intelektualnym:D:D:D

Gość AgnieszkaAntos
na modemie naklejka byla,tak wlasnie wpisal to co ja wogole nie widuje...czy ja moge go jakos zglosic?jak wogole moga tego nie sprawdzic? tak w ciemno mu uwierza ze placi mi tyc alimentow?

papiery masz jego.Jak???? slowa po holendersku nie znasz a ty mi wyklady robisz o jego sprawach :D Gdybym chciala ci pomoc( a myslalam ze potrzebujesz pomocy) nie licz na to.Badz ostroza,nie zebraj na swoja marna sytuacje z dzieckiem.IP politie sprawdzi szybciej niz ja ;)

Gość AgnieszkaAntos
mam jego papiery przed oczami ,bo szukam jego adwokata

Gość AgnieszkaAntos
rozumiem troche holenderski,bo niemiecki znam,ale mowic po holendersku nie umie ,no i tlumacze z google translate,co ty z ta policja, dziewczyno,zeby Twojego czasami nie sprawdzila,odpieprz sie odemnie,to nie pomagaj,jakos do tej porry tylko ublizalas mi wiec dziekuje za taka pomoc

Gość AgnieszkaAntos
szukam jakiegos transportu do kraju,bo prace tam jeszcze strace zaraz ,do osrodka zadnego nie jade bo praca na mnie czeka i dom wiesz kochanka?dzialaj dalej z fundacja,potrzebuje konkretne rady a nie analizowanie mojego zycia,napisalm w necie o rade,ale widze ze wiekszosc to kudzi musza sie wyladowac

Lepiej laska przewin murzynkowi pieluszke,daj mu pic,bo goraco i zaplanuj dzien na plazy. Twoj niemiecki w zawilosciach prawnych holandii,to jak szczekanie po chinsku. Idz spac

Gość AgnieszkaAntos
rano ide na policje zglosic kradziez i zobacze jak sie roziwnie,jak odda to mam na transport,jak bedzie sie wypieral musze dalej szukac,dzieki wszystkim normalnym za pomoc

Gość gość
:D:D:D:D-dobre

Rada dla ciebie jest zasponsorowanie ci wycieczki do PL i przynajmniej oplacenie rachonkow na kilka miesiecy. Klamiesz i juz wiesz ze sie nie wywiniesz.IP z kompa zostanie na zawsze,ja go nie potrzebuje,ale sa inni bardziej zainteresowani niz ja.Taki swiat,pierdniesz w necie a oni wiedza ktora stodola ;)