Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaAntos

Jak wrocic do kraju z Holandii,pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Ciebie kochanka juz nie komentuje..milej nocy

Gość gość
Też mi się zdaje, że p********z jak potłuczona.

Gość AgnieszkaAntos
nie obrazaj mojego dziecka ok Kochanka,dziecko paszport ma swoj

Gość AgnieszkaAntos
Zalatwilam,wrocilam z Policji z Pania policjantka,byly oddal skruszony moj dokument i portfel,zostal pouczony ze ma mi normalnie dac wyjechac i oni beda przyjezdzac kilka razy dziennie sprawdzac dopoki bus po mnie nie przyjedzie,czy wszystko wprzadku.byly od razu zmienil gadke i chodzi potulny jak nigdy,dziekuje za rady i wsparcie pozdrawiam

Gość gość
23.07.13 [zgłoś do usunięcia] dzwonilam na policję giethooor Zdziwisz się dziewczynko- Amerykanka. Ja w przeciwieństwie do ciebie w Holandii jestem na urlopie a nie z*********m w fabryce. Nie rozkładam Bóg przed kryminalustami wiec twoja sytuacja mi nie grozi, od 10 lat jestem w małżeństwie i nikt mnie nie traktuje jak śmiecia xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zasrana Amerykanka od 7 bolesci :D takie prostactwo to tylko u Polek :D ja od 25 lat w Niemczech mieszkam, mam niemieckie obywatelstwo i nie uwazam sie za Niemke a takie gowno wyjedzie do US i juz wielka Hamerykanka :D

Gość gość
to nie wiesz, ze do US wyjechal najgorszy sort Polakow? Ze wsi, slabo wyksztalceni, bez klasy i kultury. I takich Amerykanow ma potem USA :D:D:D:D:D:D

Gość gość
agnieszka atos spieeerdalaj z kafeterii w podskokach nie zyjemy w 17 wieku w afryce, lecz w 21 w europie.

Gość dzwonilam na policje giethoooo
Ja nigdzie nie wyjeżdżałam. Urodziłam się w US i nie musiałam zebrać zeby jakieś państwo mnie przygarnęlo i dało obywatelstwo, także nie pierdziel jak potluczony osobo wyżej. Najgorszy sort wyjechał do US? A mi się wydaje ze najwięcej kombinatorów, złodziei i beneficiarzy siedzi w de i uk. A teraz są starymi grzybami i wala swoje mądrości ze uważają się za Polaków. To mieszkaj w Polsce i odprowadzaj tam pidatki, wychowuj dzieci a później pierdoły opowiadaj zasmarkana patriotko.

Gość gość
wielka hamerykanka i z polskimi znakami pisze?? buahahahahaha

Gość gość
do hameryki to wszystkie k***y i zlodzieje wyjechali, bo tam ich milicja nie dorwala takze nie pierdoool mi tu dziecko.

Gość gość
a ze tam twoja matka wyjechala to niezla bicz w pl byla. normalni ludzie zatrzymywali sie w europie.

Gość djbkj
Autorko to masz ten problem czy nie??? kochanko franka jestes straszną osobą i bardzo złym człowiekiem. nawet jesli to prowo to ty zachowałas się dużo gorzej :-O dobzre że tacy wredni ludzie jak ty sa poza granica pl

Gość gość
pani amerykanka z dziada, pradziada polskie znaki w kompie uzywa :) Trzeba umiec sciemniac niunia. Taka mundra hamerykanka a na polskim forum siedzi i to podczas wakacyjnego wyjazdu do Holandi. Owszem, racje maja osoby piszace o emigrantach w US. To ludzie biedni, bez wyksztalcenia, czesto po wyrokach, uciekajacy nie tylko z PL ale i z Europy. Mieszkasz w US a dokladnie znasz prawo w Holandi jak i bolaczki Wielkiej Brytanii. Nie kompromituj sie niunka :D

Gość AgnieszkaAntos
postanowilam wiecej nie pisac tutaj,obrazano mnie i moje dziecko glownie, zastraszano..sama poradze sobie a wszystkim pozytywnym dziekuje

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] dzwonilam na policje giethoooo Ja nigdzie nie wyjeżdżałam. Urodziłam się w US i nie musiałam zebrać zeby jakieś państwo mnie przygarnęlo i dało obywatelstwo, także nie pierdziel jak potluczony osobo wyżej. Najgorszy sort wyjechał do US? A mi się wydaje ze najwięcej kombinatorów, złodziei i beneficiarzy siedzi w de i uk. A teraz są starymi grzybami i wala swoje mądrości ze uważają się za Polaków. To mieszkaj w Polsce i odprowadzaj tam pidatki, wychowuj dzieci a później pierdoły opowiadaj zasmarkana patriotko. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx akurat w Ameryce sie urodzilas :D jaaaaaaaasne i dlatego jestes Amerykanka hahaaa :D ja sie urodzilam w PL a niemieckie obywatelstwo mam po ojcu. Ale jestem Polka tak jak i ty tepa strzalo. idz i dzwon na policje i dokad chcesz glupia idotko :D takie cos tu siedzi i autorce dowala zamiast zajac sie wlasnym zyciem. i tyle na temat.

Gość gość
czesc Agnieszko!Pisalam na 1 str.Twojego tematu,o tym,ze bym przyjechala po Ciebie,ale nie mam kasy i polecalam Ci niedziela.nl To forum,to taka porazka,ze najlepiej olewac te przepelnione jadem babska i nie odpisywac.Najwidoczniej maja w tylek pchane i co jedna,to ocenia tu ludzi,jak oni zyja,a nawet dospiewuja sobie o czlowieku historie. Bardzo mi przykro,ze tak ludzie Cie potraktowali,nie wiem,skad w Polakach tyle znieczulicy. Napisz,prosze,czy wrocilas do kraju i jak sie macie.Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze,by takie stresujace sytuacje sie nie powtarzaly. Do tej jedzy,co mieszka 25 lat w DE- Zamknij jadaczke i skoncz mulic pale,albo wyjazd na niemieckie strony chwalipieto stara.

Gość agnieszkaantos
Dalej szukam, na niedzieli jikt nie chce wziasc kobiety z malym dzieckiem, jakby dziecko nie wiem kialo auto tym ludziom rozwalic , na jedzenie pozyczam od ludzi, wciaz czekam na pozyczke od znajomej tora czeka na wyplate, ojciec dziecka zniknal na iilka dni

Gość gość
s********j z forum pustaku-te bajki opowiedz ksiedzowi na spowiedzi,tez mu sie nalezy troche rozrywki:d

Gość gość
hej Agnieszko,to ja,co do Ciebie pisalam.Niemozliwe,ze dalej w tym tkwisz.To jakis koszmar!Rozumiem,ze samemu,to mozna isc na stopa,ale z dzieckiem,to lepiej miec pieniadz przy sobie.Masz papiery,tj.Sofinr swoj znasz?Kurcze,idz na 2 dni do roboty,jak masz,z kim malego zostawic..Nic nie mow,ze Ty na krotko!Za tydz.bedziesz miec 120E i nikogo nie bedziesz musiala sie prosic. Ja tak zrobilam,jak potrzebowalam pilnie kasy.Poszlam na 2 dni,a potem powiedzialam,ze mi tu nie odpowiada. Jest tez druga opcja,zebys wziela pozyczke,tylko nie wiem,czy Ci ktos da bez meldunku i pracy. No i 3 sposob,to poprosic,jak znasz jakiegos starszego Holendra o pomoc.Oni maja kupe kasy i dobre serca.. Nie zwracaj uwagi na obrazliwe posty!

Gość gość
Dziecka nie mam z kim zostawic, onpali orzy malym, kopie psa swojego,gdzie o ta pozyczke moge sie starac, bede pytac holednrow, go znaja tu na ulicy, wiedza im on jest, dzisiaj moze uda mi sie do znajomej przeniesc ,tak dalej w tym koszmarze siedze..

Gość gość
ona ma jakies problem z prawem, wiec dlatego boi sie pojsc na policje... to oszustka ludzie...

Gość gość
Spadak gosiowa, czytaj ze zrozumieniem ze ja dadza do osrodka i doczepia sie do dzieciaka, nie znasz realiow za granica, tu nie mozna krzyczec bic dzieci nawet palcem kiwac do dziecka , w pl tylko lanie jest na porzadku dziennym

Gość gość
Policja mi nie pomoze z dojazdem do polski juz pisalam o tym, a tykko bede musiala opuscic jego mieszkanie bo takie prawo, czekam wlasnie na znajomych maja byc miedzy 3 a 5, maja mnie zabrav i jutro busem prawdopodobnie do polski, z policjamialam rok temu to dali mnie do osrodka gdzie kobiety maltretowane jak zwierzeta byly i na dwor baly sie nawet wyksc, nie chce teho ogladac chce po prpstu wrocic do kraju, teraz noe ma bylego w domu, ja spakowana i czekam, na busa jutro znajomi mi sie zrzucili, teraz tylko musza mnie stad zabrac no coraz horzej sie robi..

Gość agnieszkaantos
Juz w polsce od kilku dni... w koncu...

Gość FTK
Agnieszka, skontaktuj sie z nami info@fortheirkids.com

Gość gość
O Boze, co za koszmar. trzymaj sie jakos i z czasem bedzie lepiej. musisz isc do prcay. Tylko w ens posob staniesz na nogi.