Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wegetarianka moze byc szczupla i miec miesnie?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo, ze mieso = miesnie, a ja miesa nie jestem w stanie jesc. Czy w takim przypadku cwiczenia cokolwiek dadza czy i tak bede kluskowata?

Gość gość
A czy mozna zg****ic prostytutke?

Gość gość
chyba latwiej niz zrobic miesnie z weglowodanow...

Gość gość
A nabial to od czego jest? Pozatym mozna byc bardzo umiesniony nawet na weganskiej diecie, trzeba tylko sie postarac.

Gość gość
Bo ten nabial to chyba niewiele ma bialka, tzn. mam na mysli mleko i jogurty - same kalorie. Zostaja jajka i bialy ser 0%, ale czy to zrownowazy tyle weglowodanow na dzien? Poza tym jem kasze, ryz, chleb (niestety, cos musze w pracy na szybko), warzywa. No i slodycze musze wyeliminowac do zera.

Gość gość
pewnie ze starczy, chyba ze szykujesz sie na zawody mr. olympia :D Serwatka bialkowa, twarog, serek wiejski, bialka jaj, rosliny straczkowe i cala gama produktow sojowych... nawet ja bym dal rade na takiej diecie robic mase, a warze 85kg.

Gość gość
Hehe ja nie chce robic masy tylko schudnac, a po to sa potrzebne miesnie. Chodze na fitness 2 miesiace (i nie opycham sie do tego lodami, jakis baton raz na tydzien, ale tez to musze obciac) i nie widze zadnej poprawy.

Gość gość
Ale na logike jesli jadlam tyle samo przed cwiczenia i teraz, gdy cwicze, to powinnam cokolwiek schudnac przez te cwiczenia. Zawsze to torche kalorii w dol. No ale neistety :( pewnie cos robie zle.

Gość gość
Nie ma co sie przejmowac tyle kaloriami, po prostu jesc czesto i zdrowo 5-6 razy dziennnie. w kazdym posilku jakies zrodlo bialka, nie musi byc go bardzo duzo, i tluszcze omega 3-6-9, warzywa, orzechy, troche zdrowych weglowodanow, po treningu banana zjesc i cwiczyc wiecej, jakis basen, rower, bieganie, albo najlepiej silownia jesli ci na miesniach zalezy, nie za dlugo, ale intensywnie zeby byc kompletnie wyczerpana...

Gość gość
Do tego fitnessu dokladam orbitrek (ale na razie daje rade tylko 30min) no i w TBC jest podnoszenie hantli i sztangi. Ale tak, musze sobie opracowac jakies cwiczenia na przyrzadach na silowni. I tak sie dziwie czemu mi nic nie ubylo przez 2 miesiace.

Gość gość
up