Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwne to

CZY KIERUJECIE SIE INTUICJA

Polecane posty

Gość Dziwne to

taka na ´´odleglosc´´?juz wyjasniam.od kilku m-cy pewien facet na portalu radnkowym/spolecznosciowym-badoo pisze do mnie.jestesmy w tym samym wieku.nie wiem czemu ale ja sie nie chce z nim spotkac,wyglada ok,jest mily,nie przesadza z komplementami,poprostu kulturalna rozmowa...ale mnie szlak trafia jak mam sie z nim spotkac,dostaje i jakiegos agresora,i ciagle mu odmawiam pod jakims pretekstem:Op.s.takie odczucie dotyczy tylko jego,bo juz bylam na 2 randkach i nie mialam takich odczuc.jak to tlumaczyc?

Gość gość
faktycznie dziwne ale wybierz intuicje

Gość gość
moze on Ci kogos przypomina?ale dziwna ta agresja jest u Ciebie,jakby chec obrony?

Gość dziwne to
nie wiem czy mi kogos przypomina ale szlak mnie trafia i czuje jakby mial wyjsc z tego jakis cyrk gdybysmy sie spotkali:Otego sie nie da racjonalnie wytlumaczyc

Gość brzózzzzka
tak, ja mam doskonałą intuicję, gdy jej nie słucham to zwykle ponoszę porażkę

Gość dziwne to
ale kurcze czemu tak jest,ze szlak mnie trafia i mam wrazenie,ze niezly cyrk moze z tego wyjsc?tak na podstawie zdjec i czatu?kurcze on jest mily ale nie za mily,nie mam mu nic do zarzucenia.cyrk ale o co kaman?:Otakie mam odczucie i juz.ale nie zeby byl niebezpieczny czy cos,poprostu cyrk..takie slowo pojawillo mi sie myslach.

Gość dziwne to
acha i mam 33 lata wiec nie jestem juz nastolatka,wiec nic sobie nie wkrecam..

Gość gość
postaw na intuicje

Gość gość
Autorko mozesz opisac go z urody? Czy on ma waskie wargi? Jaki kolor oczu? Pytam tak,bo sama na innem portalu poznalam chlopaka, ktory normalnie mnie zagadal, byl przystojnu ale cos mnie w nim odpychalo,odstreczalo wyglad psychopaty chociaz koleaznki widzialy w nim przystojniaka i podswiadomie rto czujac tez sie bronilam albo nawet atakowalam go slownie. Warto ufac intuicji

Gość dziwne to
dzien dobry:)usta ma normalne,wyglad tez,ma 33 lata,blondyn.jakos nie czuje,ze to byl psychol ale tak jak pisalam,ze moze wyjsc z tego niezly cyrk.cos mam na dnie podswiadomosci i kumam tego.na innych facetow normalnie reagowalam,tylko ten...mialam tez sen,ze on mnie na sile calowal a jak sklamalam,te wyjedzdzam za granice to on mnie zaczal na sile przytulac:O

Gość gość
dziewczyno,pomysl,facet pisze do Ciebie od kilku miesiecy,to cos w tym jest.skoro wyglada ok to chyba zaden z niego desperat,jakby chcial tylko seksu to by po Twoich odmowach juz dawno dal sobie spokuj.zabkokuj go i po problemie.a ten sen moze oznaczac,ze on sie od Ciebie nie odczepi no bo tak na sile calowal.i jeszcze Twoje dziwne przeczucie,ze niby nie psychol.no moze nie psychol ale moze Ci na przyklad zrobic dziecko,to tez cyrk,tak jak to nazwalas.blokuj go i to szybko bo on ma chyba obsesje bo kto by tyle miesiecy przyjmowal odmowy ale dalej pisal.

Gość gość
moze ma inna energie .nie nadajecie na tych samych falach,ja teraz wyczuwam ludzi zlych z ktorymi mi nie podrodze..a co dziwne mam taka sasiadke jak uslysze jej glos to mnie telapie nie musze jej ogladac. w zyciu wieloktrotnie przejechalam sie na ludziach ze mam wyostrzony ten zmysl..jak mam miec trudny dzien z roznych powodow to od kilku godzin wyczuwam,bywa tak ze siedze w domu

Gość dziwne to
ale tak wirtualnie da sie wyczuc?gosciu odpowiedz.