Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość październik 2013

Będę studiowała z debilami.

Polecane posty

Gość październik 2013

Właśnie weszłam na forum uczelni na której zamierzam studiować i załamałam ręce. Ludzie, którzy się tam wpisują to totalne głąby, bełkotu większości ciężko nawet zrozumieć. Są jak małe dzieci, które nie potrafią samodzielnie przeczytać do kiedy złożyć dokumenty, albo w jakiej rozdzielczości musi być zdjęcie do elektronicznej legitymacji. Największym hitem są jednak rezerwowi, który zalewają forum pytaniami czy dostaną się z 40, 80 albo 100 miejsca. Nawet Ci, którzy są daleko w tyle nie tracą nadziei, bo podobno w WKR powiedzieli, że nawet z 600 miejsca można wskoczyć na listę przyjętych :D Jestem zrezygnowana poziomem mentalności młodych ludzi. Jeżeli takie osoby dostają się na studia, to nic dziwnego, że mamy tak duże bezrobocie wśród młodych.

Gość gość
Trzeba było zdawać na Harvard ....księżniczko...

moge cie zatrudnic u mnie na budowie jak cos. jesli umiesz stawiac pustaki to za jednego dostaniesz zlotowke... :P:) a jaka figurke sobie wyrobisz, przemysl powaga... :D hahaha

Gość październik 2013
Nie jestem żadną księżniczką ani jakąś snobką. Niemniej jednak ludzka głupota odrzuca mnie jak mało co. Próbowałam dostać się na lepszą uczelnię, nie udało się. Myślałam, że na studiach poznam fajnych ludzi, zawiążę nowe przyjaźnie, a wygląda na to, że w moim otoczeniu będą jedynie osoby, których cele życiowe ograniczają się do n******ia się i imprezowania.

Gość gość
O kśiężniczce ..to ja...Przestań się martwić ,będzie fajnie .Spotkasz wielu fajnych ale też dziwnych ludzi ...Wyluzuj studia to najlepszy okres w życiu człowieka ...Patrz swojego .Pozdrawiam

Gość gość
Fajnie mi się napisało KSIĘŻNICZKA....fiu fiu

Gość Agga22
a gdzie idziesz na studia?

Gość gość
jestes aseksualna?

Gość październik 2013
Kurczę, nie chcę ujawniać gdzie będę studiować w miejscu gdzie każdy może sobie to przeczytać. Aseksualna? Czy to pytanie ma jakiś związek z tematem? Nie jestem aseksualna, ale też nie wskakuję do łóżka każdemu napotkanemu facetowi. Stronię za to od używek i alkoholu, i zdaję sobie sprawę, że przez społeczność studencką może to zostać odebrane negatywnie.

Gość gość
no ale piszesz na tym forum, więc obecność debili w Twoim życiu niespecjalnie Ci przeszkadza.

Gość październik 2013
Gościu, pijesz do siebie? ;)

Gość gość
jesteś wyniosła i masz problemy ze sferą seksualną. ogarnij swoje problemy nim zaczniesz oceniać innych.

Gość gość
Wlasciwie to cie rozumiem, sam mialem podobne podejscie do moich rowiesnikow i do tego nature buntownika, dlatego zostalem kloszardem i trolem erudyta...

Gość październik 2013
To moja pierwsza rekrutacja, ale na szczęście udało mi się opanować czytanie ze zrozumieniem. Poza tym wiem, że będę w życiu miała sytuacje, kiedy nie będę miała do kogo się zwrócić o pomoc i będę musiała liczyć wyłącznie na siebie.

Gość gość
a jaki to kierunek?

Nie wiem w czym widzisz problem. Jeżeli jest możliwość poradzenia się kogoś, to dlaczego nie pytać? Jeżeli ci ludzie będą potrzebować w przyszłości pomocy, bo nie będą mogli na nikogo liczyć, to najwyżej wejdą na Kafeterię jak Ty teraz :D

Gość październik 2013
sranie w banie. miałam z rekrutacją tylko jeden mini problem. gdzie jest w moim komputerze otwór na wsunięcie zdjęcia do legitki, żeby im wysłać? ale jestem zbyt dumna, by pytać debili na forum więc sama sobie jakoś poradzę.

Gość gość
to tak jest jak studentem może być każdy.

Gość październik 2013
Satysfakcję będę miała kiedy przyjdzie pierwsza sesja i rzeź niewiniątek ;) Tak, niestety w dzisiejszych czasach studentem może być każdy. Nie wiem teraz po co były te wszystkie starania by jak najlepiej zdać maturę, skoro przyjmowani są nawet ci, którzy ledwo ją napisali.