Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bita kilka lat później

Mój brat został zesłany na świat by ukarać matkę

Polecane posty

bita kilka lat później Bedąc młodszą dostawałam lańsko za byle co, za tróje w szkole byłam zwyzywana i szarpana. Byłam grzecznym dzieckiem, niesprawiającym kłopotów. Czasem trója sie zdarzyła, czasem dwója ale wtedy byl juz wp*****l, dlatego starałam sie dobrze uczyć "dla matki" by nie dostawać i nie byc zastraszaną i poniżana. Bałam się jej, gdy była na wywidówce, ja w domu trzęsłam się ze strachu, bo ukrywałam niektóre gorsze oceny (aole było ich naprawdę mało, byłam jedna z najlepszych uczennic) pamiętam, że obgryzywałam paznokcie ze stresu do krw.i Gdy urodził sie brat matka zaznała prawdziwego piekła. On dawał jej milion powodów każdego dnia by dostawać ostry wp*****l.Wtedy zobaczyła co to znaczy niegrzeczne dziecko zasługujące na lańsko za zachowanie. On i ja to niebo i piekło. matka jest wykonczona psychicznie przez niego, nie daje rady. To kara dla niej/

up

Gość Barbarian99lvl
propsy dla brata s********a:D

up

up

Gość gość
za pare lat jak juz brat bedzie nastolatkiem to on sie jej odplaci jeszcze bardziej, to ona bedzie dostawac wp*****l... Tak to jest jak kobieta nie ma mozliwosci usunac niechcianych ciaz, potem takie katowane I poniewierane dzieciaki, maja prezent na cale zycie, w postaci takich wspomnien. Wiem co czujesz, to wszystko zostanie z toba juz do konca zycia, niezaleznie od tego ile bedziesz miala lat i ile psychologow zaliczysz. Mi wciaz sni sie jak moj wlasny ojciec chce mnie pociac nozem...

ale ja i zarówno mój brat byliśmy zaplanowanymi i chcianymi dziećmi. bałam sie matki, zawsze robiła awantury o oceny. czy wy tez mieliście taka sytuacje? wiecie co? kiedyś groziła mi 3 na półrocze z fizyki to musiałam ją za to przepraszać i błagać o litość, obiecywac poprawe itd...

czy to norma?moze wyolbrzymiam ten problem?

up