Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litripozys

Nie wytrzymam już więcej w tym ciele

Polecane posty

Gość Litripozys

Tak bardzo bym chciała mieć odwagę rzucić się choćby pod pociąg

Gość Nakache
Ja mialam to samo. Nie moglam na siebie patrzec nawet w nocy . Kiedys moja kumpela co ma bielactwo zaczela sie leczyc w takiej francuskiej poradni w Warszwqie i tam jej polecili Dermotan. Zupelnie ja odmienili. Ona sie tam leczyla ale z tego tak sie nie wyleczysz od razu wiec polecili jej Dermotan. Wygladala tak ze sladu nawet nie bylo. No i ja tez poprosilam ja o niego. Sprobowalam i podobalo mi sie . Teraz jestem bardzo zadowolona i nie lamentuje. Jak tylko mam dola smaruje sie tym dermotanem i wygladam ladnie. Podobam sie innym no i poznalam duzo nowych ludzi. Powiem ci tak. Masz ten dermotan. Kupisz go pod tel 226521955lub 227563301 . ja dzwonie na ten drugi ale pierwszy jest tez w soboty, Sprobuj. No i za pobraniem bo poznaja ze nie masz bielactwa a oni tam specjalizuja sie w leczeniu wszystkich problemow pigmentacyjnych biale i ciemne plamy i rozne inne problemy pigmentu. Posmarujesz sie nim no i trzyma sie kilka dni a nikt nie widzi bo to wsiaka. malo ludzi to zna bo to tylko dla tych co lecza sie na problemy z pigmentem. Ale kazdy z nas chce miec gladsza cere i wiekszosc kobitek stosuje pudry by ujednolicic. A to ujednolica i to trzyma pare dni. Nie brudzi , nie niszczy zdrowego pigmentu no i czujesz sie dobrze przez pare dni bo mozna z tym chodzic. Zreszta i tak to sie nie zmyje tak od razu. Ale napewno to nie jest samoopalacz. Samoopalacze sa zalazane jesli ktos nie chce miec problemow z kolorytem bo wchodzi w toksyczne reakcje ze skora . Poznaje sie to bo taki maja dziwny zapach. I jak poznasz chlopaka to swiat ci sie odmieni a z tym dermotanem to mozesz i na noc z nim zostac bo rano sie trzyma wiec lepiej wygladasz niz jak to rano. Tak ze zrob to co mowie i szkoda zycia. Calosc kosztuje ok 100 zl ale nie wydajesz juz na kosmetyki na kremy bo jest odzywczy no i czuje sie jak milion dolarow. A to faceci lubia. Nie wyglupiaj sie z tym pociagiem. Cialo mozna zmienic tylko jak zmienic to madrze. A jak juz wyjdziesz z dola to zobaczysz ze nie jest tak zle. Ja ci tylko powiem ze wyszlam z dola ale zeby sie podobac innym i sobie zawsze mam ten Dermotan. Kiedys tylko nie mieli cale lato . Cos bylo ze mieli za malo czy ze tylko dla tych co ciezko choruje ale ja mam zapas i czesc