Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 letni prawiczek

Mam małego :(

Polecane posty

Gość 28 letni prawiczek

Mój członek jest mały 10 cm we wzodzie.Jak go mogę powiększyć?Słyszałem że są jakieś tabletki i pąpki na to.Ale niewiem czy to pomaga?Co radzicie?Czy któraś dziewczyna zechciałaby takiego małego członka?Czy jestem skazany na samotność do końca życia?Czy pozostaje mi już tylko korzystanie z usług prostytutek? Dlaczego natura mnie tak skrzywdziłą dając mi małego członka, Nie ukrywam że czasami mam myśli samobójcze

Gość gość
"pąpki" :classic_cool: już nic Ci nie pomoże

Gość gość
nie da sie powiekszyc pracia nie marz sie maja mniejsze poza tym fiut to nie wszystko,bedziesz ogarniety bedziesz mial kobiete,bedziesz jelen bedziesz trzepal proste

Gość gość
szukaj laskiwśród dziewic najlepiej młodą tak koło 18 lat.

Gość gość
18-letnia dziewica to rzadkość w tych czasach ;)

He przedmowca choc troche okrutne, ale jednak przedstawil fakty ;p a z tym samobujem to zes pojechal po bandzie downie jeden... Zabijac sie bo Ci nieuroslo?! WTF????! K***a a co ty palcow nie masz? Wyobrazni? Kuswa jezyka?! Powszehnie wiadomo ze panowie z malutkimi siurkami to mistrzowie pieszczot ;p No chyba ze sie kompleksami zakleja... Nie badz frajer ;) nie daj sie linijce... Ja tez wedle naciaganych tabelek mam b. malego ;p i powiem Ci chlopie ten swoj maly huj na to klade ;D Jak nie jestes p***a to znajdziesz swoja droge... (nie mam na mysli drogi wrozonej przez przedmowce) Ja np mam wieksze powodzenie niz nie jeden spory oguras ;D slyszales o sph? ;> Poczytaj, http://smallest-dick-on-earth.com lipton srebrniaczku ;p

Ty a tak swoja droga to jakim cudem jestes 28letnim prawikiem? Hehe to ze blony nie dosiegles ;p tez sie liczy jako r****nie ;D A tak powaznie to dlaczego?! Zadna nie chciala sie wypiac maluchowi? ;> No albo co chyba gorsze, ze wstydu i strachu,stalowe gacie zes se odzial i tajemnice do sejfu skitral... Jesli tak to jednak jestes frajer i nie ma juz ratunku ;) skacz

Gość gość
Kocha się za charakter a nie za członka także jeśli masz fajny charakter to jest u Ciebie nadzieja:)

Gość gość
Z charakterem nigdy nie wiadomo, a jaki jest członek, to każdy widzi.

Gość gość
Przemo wiemy ze to ty

Gość gość
rekoma tez da sie zaspokoic kobiete...

Gość gość
Przemek nie wstydź się.

Gość gość
Da się powiększyć ale nie radzę bo oczywiście wynalazcy ćwiczeń reklamują swoje techniki za to nikt nie ostrzega o konsekwencjach psychicznych powiększania. Da się powiększać i powiększałem teraz leczę się już 2 lata na natrętne myśli, terapia za mną i leki więc problem masz w głowie a nie w siurku

Hmmm... Skuteczne powiekszanie fiuta tabletami z kosmosu, to chyba najbardziej perwidna bujda jaka mozna karmic, zalosnych naiwniakow... Skuteczna moze byc operacja ;> oczywiscie jest haczyk, czasem sie nie udaja... Z premedutacja nazywam ich zalosnymi, bo dla mnie zalosne nie jest miec malego siura ;> ale zwiesic sie na tym i poddac na starcie jako nie zdolny do zaspokojenia Kobiety...

Gość gość
mam 19 lat i jestem dziewica.czy to naprawde taki endemit? Mysle ze problem rozmiarow nie jest wazny. Zwiazek to rozmowa,pomoc;a nie rooooooochanie

Gość gość
Roochanie też tylko, ze to nie jest najważniejsze.

Gość gość
To nie moja wina

Gość gość
mam malego ale dlugo stojacego

Gość gość
a co mnie to obchodzi

Gość gość
Nie ma tabletek na powiększanie! Przeczytajcie ich skład, wszystko to można kupić 5 razy taniej ;) Nie ma żadnej dokumentacji medycznej tylko zdjęcia dwóch różnych facetów, jednego z małym, drugiego z dużym i że rzekomo to ten sam. Nie dajcie się naciągnąć. Rzecz jasna nie ma gwarancji zwrotu pieniędzy. Ale najważniejsze to jednak ta dokumentacja, a raczej jej brak. To zwykły suplement ziołowy, nieskuteczny kompletnie.

Gość gość
Operacji na powiększanie też jako takiej nie ma. Jest tylko przecięcie jednego więzadła trzymającego kawałek fiuta w podbrzuszu. Jak operacja się uda, to w spoczynku zyskuje się 1-2 cm maksymalnie, we wzwodzie nawet połowę z tego się nie zyska. Jak jakieś efekty, to minimalne, mniej niż 1 cm.