Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy wejdziesz na Kafeterie zostaniesz tu na lata...

Polecane posty

Gość gość

wiekszosc osob, ktore poznaly kafe uzaleznily sie od forum na wiele miesięcy i czesto lat np ja, na kafe od 2007 roku ale ten czas mija

Gość ala nie wali mu pały
oto chodzi

Gość moj staż na kafe
też jest już liczony w latach :D siedzę tu od 2009 lub 2010 nie pamiętam dokladnie ale to był mój 1 rok studiów. Nie pamiętam jak się tu znalazłam. W każdym razie jestem tu do dzisiaj :D międzczasie miałam kilka czarnych nicków

Gość Fundusz Emerytalny "Kafe"
dostaniecie na suchego posta i kilo pomarańczy

Gość gość
Czy kasa placi za terapie odwykowa?

Gość koliberkaKKK
jestem tu trzeci dzień,to jakiś koszmar jak się zatrzymuje ten proces wciągania w to?:-) ale się wpakowalam

Gość gość
bez kitu :o ja tu od 2009 czy tam'10 jestem ,raz mialam przerwe polroczna bo mi sie znudziło,a jak wróciłam to wszyscy się wykruszyli :O

Gość kurdeczko
ja tu zagladam i czasem pisuje od 10 lat, ale nie ze ciagle, codziennie, godzinami. ani nie wchodzilam w zadne uklady i towarzystwa wzajemnej adoracji lub nienawisci ;) w sumie prawie nikt by mnie nie znal. przez jakis czas mialam rozpoznawalny i popularny nick na jednym dziale, ale to bylo strasznie uciazliwe, zamiast rozmawiac i dyskutowac na konkretne tematy, to ludzi za toba laza i lubia lub nie lubia, a jak komus sie niechcacy wjedzie na ambicje, to juz bedzie plul i sie czepial do konca twych dni, takze wole byc anonimowo i dla rozrywki 🖐️

Gość myszkaminnie
ja tez podobnie;) wchodzę od kilku lat, już nie wiem ile właściwie. nie mam czarnego nicka, miałam 2 ale szybko mi się znudziło - nie chcę mieć tu własnej "tożsamości" nie bawi mnie to, ale lubię czasem podyskutować. tragiczne jest to jak wiele hejterów tu siedzi i socjopatów, ale zdarzają się też mądrzy ludzie, jest parę takich osób wartosciowych na kafe