Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skłócona z rodziną

Pokłóciłam się i z rodzicami i z teściami - nie wiemy co teraz robić?

Polecane posty

Gość skłócona z rodziną

Z matką: Przychodzi codziennie do mnie na zmianę z teściową, obie we wszystko się wtrącają. Między innymi to jak powinniśmy żyć, to gdzie powinniśmy mieszkać, itp. Matka nawet zaczęła szukać mojemu mężowi po kieszeniach, szukać prezerwatyw i innych dowodów zdrad. Teściowa: Zaczęła mnie podejrzewać o zdrady, obwiniać mnie oto że nie zajmuje się domem i dziećmi. Szukała mi po szufladach i zaczęła czytać mój pamiętnik. Z ojcem: Ojciec powiedział że wpakowałam się w jeszcze gorszy związek, że męża całymi dniami nie ma w domu. Że ja zajmuje się dziećmi i kazał mi pokazać jakiś dowód na zarobki mojego męża. Chciał albo sprawdzić jego konto przez internet (ja mam taką możliwość) albo żebym dała mu po prostu jakieś pokwitowania z pracy męża. Z teściem: Że ja nie umiem nic ugotować ani nic. I zaczął mi opowiadać jaka to ja jestem nieodpowiedzialna. Że normalna dziewczyna jak zajdzie w ciąże z innym mężczyzną to już potem nie wychodzi za mąż. Poza tym teściowie akurat nie uważają że ja należę do porządnej rodziny. Problem pojawia się taki ja mam nieślubnego syna z poprzedniego związku a mój brat jest alkoholikiem, rozwiódł się z żoną, wyszedł z więzienia (siedział za oszustwa finansowe (nic wielkiego).. Natomiast u teściów nie jest nic lepszego. Siostra mojego męża również ma nieślubnego syna a mój mąż, miał wyrok w zawieszeniu oraz owdowiał (jego pierwsza żona wleciała pijana pod koła samochodu). Mąż ma córkę z poprzedniego małżeństwa. Ja i mąż oprócz dzieci z poprzednich związków mamy dwójkę swoich, dobrze nam ze sobą, dogadujemy się ale ciągle dochodzi między nami do kłótni - często z winy albo moich rodziców albo teściów. Mieszkamy w Krakowie i zamierzamy przenieść się albo do Warszawy albo gdzieś do Wrocławia.

Gość gość
Wyprowadzka to dobry pomysl i niech umawiaja sie wczesniej na spotkania (mam nadzieje, ze nie maja do Was kluczy)