Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ars_Amandi

Czy któraś z was masowała facetowi prostate?

Polecane posty

Gość Ars_Amandi

Masaż prostaty Prostatę nazywa się męskim punktem G. Masaż tego miejsca jest nie tylko przyjemny, ale i zdrowy – powinno się go wykonywać codziennie. Mężczyzna może to robić sam, najlepiej przy pomocy specjalnego, wygiętego dildo. Jednak dużo bardziej podniecająca będzie zabawa w parze. Podczas stymulacji może pojawić się orgazm (połączony z wytryskiem bądź też bez ejakulacji). Partnerka, która chce obdarzyć swojego kochanka taką rozkoszą, powinna założyć lateksowe rękawiczki, mocno nawilżyć palec oliwką lub żelem i wprowadzić go do odbytu mężczyzny na głębokość około 5-6 cm, po czym zgiąć w stronę brzucha. W ten sposób trafi na zgrubienie wielkości orzecha włoskiego (ale nie tak twarde), które należy delikatnie masować.

Gość Lara24
Już kiedyś słyszałam o tym wcześniej i zawsze chciałam spróbować. Udało mi się namówić na pierwszy raz mojego faceta. Nie spodziewałam się jak dużo emocji może to wywołać. Fajna zabawa. Mam na myśli wewnętrzny masaż jego punktu G. Jęczał podczas orgazmu, a poza tym miał po raz pierwszy tak obfity wytrysk mleczka. Spodobało mi się. Czy któraś z Was ma podobne doświadczenia??

Gość gość
a jak ty dostałaś się do tej prostaty? Przecież ona jest tuż pod pęcherzem moczowym, no, chyba, że rozcięłaś facetowi brzuch, buaaahhhha, ale cielę

Gość gość
W ten sposób trafi na zgrubienie wielkości orzecha włoskiego (ale nie tak twarde), które należy delikatnie masować. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Sorki, nie wiedziałam, że jesteś urologiem i wiesz co to per rectum. Odwołuję "cielaka" Definition of per rectum. Provided by Stedman's medical dictionary and Drugs.com. Includes medical terms and definitions. www.drugs.com/dict/per-rectum.html

Gość Ars_Amandi
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość Karina1980
Ja uwielbiam pieścić mojego chłopaka analnie i jemu to się strasznie podoba, po prostu odpływa. Mruczy z rozkoszy jak języczkiem pieszczę jego tylni otworek albo masuję prostatę od wewnątrz palcem lub dwoma (najczęściej robiąc jednocześnie lodzika). Zauważyłam, że po masażu prostaty nasienie jest o wiele bardziej obfite i gęstsze. Kilka razy doprowadziłam go do wytrysku tylko masażem prostaty, czytalam kiedyś o tym i do konca nie wierzyłam ale okazało się, że to prawda. Ostatnio kupiliśmy w sex- shopie wibrator analny, super zabawczeka (oczywiście oboje go używamy;-). Pieszczoty analne są megaprzyjemne dla KAŻDEGO faceta, choć zdecydowana mniejszość to odkryła, dużo kobiet też się tego brzydzi. Najważniejsze są wzajemne zaufanie i higiena, choć nie ukrywam, kilka razy zdarzyło mi się mieć „czekoladowy” palec ale na szczęscie nie stanowi to dla nas problemu, do lewatywy mojego faceta zmuszać nie zamierzam. Raz nawet chlopak mnie poprosil bym mu wymasowała prostatę gdy był w srodku pełen, twierdzil potem ze to jest nawet przyjemniejsze niż jak jest zupelnie wypróżniony

Gość gość
ja juz dawno swojemu misiaczkowi prostate masuje i malego jezykiem mu pucuje, a on za to z moja sobie figluje

Gość Jerjkhk
a tą prostatę też można pomasować nie wsadzając palca w tyłek? na przykład pod spodem naciskajęc między odbytem a jądrami???

Gość Wojtek197O
Ja to uwielbiam ale moja żona już nie chce tego robić więc sam czasem się zabawiam z wibratorkiem. Pozdrawiam.

Gość gość
jest jakas pani chetna to prosze o kontakt 0497541091

Gość gość
Ja bym chciał aby moja mnie upila zdrowo i pobawila sie tam.a tak sam muszę to robić