Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swag7x

Pocałunek na 3 spotkaniu ?

Polecane posty

Gość swag7x

siemanko wszystkim tak więc mam pewien problem haha o dziwo ! nie sądziłem, że to mnie spotka xd mam 18 lat miałem wiele dziewczyn oj wiele... nigdy nie miałem żadnego problemu z żadną czy chodziło o całowanie czy o seks. Do czasu.. do 3 lipca no tak poznałem pewną dziewczynę na dyskotece, najpierw ją zauważyłem patrzyłem na nią, ona się uśmiechała, później oboje jakoś się zgubiliśmy w sensie że poszliśmy z tamtego miejsca bo ja byłem z kolegami ona z koleżanką, później patrzyłem z góry na parkiet opierając się barierkę, ona szła z koleżanką i jakimiś gościami, złapała mnie za biodro, poszła na parkiet, ja tam zszedłem z kumplami, po jakimś czasie sama wystartowała do mnie z pianą ( była to piana party ) no i tak zaczęliśmy tańczyć o dziwo kiedy zapytałem o numer powiedziała, że nie pamięta haha , ale powiedziała żebym znalazł ją na fejsie to tak zrobiłem i odrazu na następny dzień już sama dała nr tel. Spotkaliśmy się następnego tygodnia na tej samej dyskotece i już spędziliśmy całą noc razem tańczyliśmy , siedzieliśmy w loży, rozmawialiśmy, często piszemy na fejsie czy gg no i mieliśmy się widzieć teraz 3 raz znowu na tym dysku ale nie wypaliło ona nie jechała i ja tez, ale.. mam jutro do niej jechać , sama coś pisała żebym do niej wbił więc powiedziałem, że ok.. często wysyła mi ' ; * ' lub sama zaczęła pisać coś typu 'słonko' więc można brać to pod znaki. Teraz pytanie dlaczego mam takie wahania i wgl ? otóż bo mnie poraziła.. jest śliczna , ma taką urodę jakie lubię dodatkowo ma fajny charakter więc nie chcę tego z****ć. I teraz pytam jak na tym 3 spotkaniu u niej, czy ją pocałować ? chcę żeby to przeszło na następny etap , nie chcę żadnej przyjaźni itd. Doradzicie ?

Gość swag7x
ah zapomniałem dodać, że na ostatnim spotkaniu na tej dyskotece na początek się przytuliliśmy na powitanie a na pożegnanie dała mi buziaka w policzek.