Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokerro

jak zachować się jak facet w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość pokerro

Sytuacja nr 1 Podobała mi się jedna koleżanka i na wyjeździe zbliżyliśmy się do siebie. Na tyle, że którejś nocy, nad jeziorem bardzo dobrze nam sie rozmawiało-aura sprzyjała-gwiazdy, las, piękno natury i zaczęliśmy się czule całować i przytulać. Brakowało mi tego, jej może też, bo puls jej przyspieszył. Było bardzo miło, ale jest jedno ale: ma teraz chłopaka Nie wiem co zrobić, zależy mi na niej, ale wbiłem się - nieoczekiwanie między nich, nie planując tego chłopaka nie znam . . . Sytuacja nr 2 Zanim wyjechałem na wyjazd, poznałem dziewczynę, która wymigiwała się od spotkań Nie chciałem się poddawać, więc jak tylko spotkałem ją w nowej dorywczej pracy, po jej propozycji - odwiedzałem ją, rozmawiając i poznając ją. Trochę była nieufna, powiedziała, że wyjedzie do innego miasta, do siostry, bo nie stać ją na czynsz, ponieważ została sama w mieszkaniu Chcialem zdążyć do niejwpaść, ożegnać chociaż, ale nie zdążyłem, jest już w innym mieście i wydajemi się, że jej nr, który mi kiedys dała - zmieniła. załuję, że jej nie pożegnałem. Czy napisać do niej? . . W obydwóch sytuacjach nie miałem jasnego planu, działy się jedna p drugiej, ale chce którąś z nich pociągnąć dalej i zachować się przy tym jak należy. . . co zrobić?

Gość kantujemy dokladnie
rzuc moneta :P, :P, :P moze stanie na kant

Gość gość
Daj spokoj dziewczynie z chlopakiem, to byla tylko przygoda a ona ma chlopaka

Gość pokerro
wyjazd trwa, pytała kiedy wrócę, a przygoda z całowaniem zdarzyła się dwa razy, bo dwa razy tam przyjechałem. Trzeci raz też mam zamiar i może się powtórzyć. Z tych dwóch opcji, ta sytuacja mnie zaangażowała, No chyba, że szukać trzeciej opcji, czyli nowej

Gość pokerro
ja ją całuję tak, jakby to nie było zauroczenie. Bo nie rozmieniam się na drobne. Jak już komuś coś od siebie daję, to w całości. Ja się angażuję i to może mnie zgubić Ona to o dczuwa, jak ja dotykam, jak przytulam, jak całuję Tylko że Ona jest w opcji awaryjnej,

Gość gość
zapytaj sie czy jestes dla niej opcją awaryjną

Gość gtyryy
Nie masz szans zachowac się jak facet, bo nim nie jesteś. proste. Opcja awaryjna???? Którą "dalej pociągnąć"....???? A co to, do ch.olery jasnej? Biznes? Zawody? Kalkulacja na zimno?Sszkoda,że pięciu ich nie ma, tobys miał dopiero zgryz. No ale wszystko przed tobą, masz takie pojemne serce, wszystkie się zmieszczą. :P

Gość pokerro
gtryy wiem jak to wygląda, dlatego właśnie założyłem ten temat. One nie są dla mnie opcją awaryjną, z jedną się spotykałem i tylko dlatego, że ja o nią zabiegałem, a na horyzoncie pojawiła się dziewczyna, która zawsze mi się podobała, ale wyjazd rozstrzygnął to co się zadziało między nami. nie zaplanowałem nic z tych wydarzeń Nigdy tak nei robiłem, żeby kolekcjonować, przez kilka lat byłem sam, bo nie rzucam i nie zostawiam, bo znajdę inną, leczyłem się po jednej jedynej, która już z kimś innym się związała po prostu pojawiła się szansa jakiegoś uczucia i chcę ją należycie wykorzystać, by sam nie być znowu kilka lat, CHCĘ KOMUŚ DAĆ I DOSTAĆ UCZUCIE

Gość gość
to porozmawiaj z nimi moze one myślą inaczej niż ty i nie jesteś da nich przygodą, przynajmniej dla tej jednej, z ktorą dalej zabrnąłeś, hm?

Gość pokerro
to prędzej ja jestem dla niej opcją awaryjną - bo ma chłopaka, chciałbym, żeby te pocałunki znaczyły dla niej coś więcej niż opcje, bo dla mnie znaczą