Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem faceta

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę odczytać zachowania mojego dalekiego znajomego. Jesteśmy już dorośli, a czuje się jak jakaś głupia małolata, bo nic nie rozumiem. On zachowuje się jak szczeniak. Otóż pewnego dnia (lewdo po kilku rozmowach) pomasował delikatnie moje plecy, ścisnął za talię, przyciągnął do siebie. Wiedział że to może być dla mnie średnio-ciężka rozmowa (najlepiej chyba to słowo opisuję sytuację) i wiem że chciał mnie wesprzeć. Rozmawiamy ze sobą, jak się widzimy to zaczepiamy. Pogubiłam się i zauroczyłam. Nie chciałam ciągnąć już tematu ani terroryzować go pytaniami czemu mnie nagle dotknął. Stałam się oschła, niemiła i się zaczeło... nachalne przytulanie z jego strony. Uwielbił wręcz sobie stykanie się z moim plecami. zazwyczaj po tym ucieka zaraz Na dodatek wrobił mnie w jedną rzecz. Wiedział, że jest ona dla mnie pozytywna, ale wymaga ode mnie wiele wysiłku. Co więcej był z siebie strasznie dumny wtedy. Tak, wiem powinnam z nim porozmawiać. Boje się jednak jego reakcji i co będzie potem. Nie przełame się, kiedy nie wiem czy warto ;/ a do tego ledwo się znamy. Na co Wam to wygląda? Warto pytać?

Gość gość
?

Gość gość
Muszę dodać że ten mój znajomy sprząta wagony pociągów pospiesznych na bocznicy dworca kolejowego w Radomiu. Zarabia grosze, ale k..a jak mnie wtedy objał to przeszedł mnie taki prąd, że masowałam potem łechtaczkę przez cały wieczór :(

Gość gość
hahahhahahah o w c*uj aleś żałosny człowieku! hahahahah