Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczyłam foty exa z wakacji z nową dziewczyną....

Polecane posty

Gość gość

strasznie zbrzydł ;( już gdy z nim byłam coś zaczynało się psuć, zaczął ścinać włosy na krótko, chociaż prosiłam,żeby tego nie robił bo wygladał szkaradnie w krotkich (prawie na łyso) ...brzydł mi z każdym dniem aż zerwałam :) teraz weszłam a tam :O a ta jego dziewczyna to też... z daleka - bardzo ładna - bardzo zgrabna - normalnie lepsza sztuka niż ja...ale z twarzy jakaś taka podobna do niego :O :O ja natomiast poznałam super chłopaka, który jest tak piękny... chcialabym aby ex go zobaczył, bo nieraz mi mówił "lepszego niż ja nie znajdziesz" albo mówił wprost,że nie jestem jego ideałem :( pod wgledem wygladu ;( chciałabym aby zobaczył jak bardzo się mylił... jednego mojego chłopaka już wyśmiał, ale miał rację, był żenujący, niski i brzydki do tego zniewieściały, ale ten teraz to istne cudo...moglby wpasc w kompleksy i dobrze, bo ja przez niego wpadłam :(

Gość Ba, Jana!
a co cie obchodzi ex? bedziesz z nowym chlopakiem PO TO ABY SIE PRZED EX pochwalic? u.... :classic_cool:

Gość gość
w nowym się zakochałam, ale chciałabym też to wykorzystać :D żeby tamten sobie nie myślał,że jestem jakaś...gorsza? a w zasadzie co mnie to obchodzi, w końcu jestem szczęsliwa...ale on na pewno jest ciekaw co u mnie... .na pewno mysli,że albo zostane sama na zawsze albo znajde jakiegoś przychlasta ...a tu - znalazłam cudo...vchyba mogę być z niego dumna? to nnic złego chyba?

Gość nbcnvnkm c
ale jesteś p******a szok!

Gość gość
niby czemu/?!! ex mi zniszczyl życie tzn na jakiś czas, zniszczył mi psychike, samoocene, wszystko, gnoił mnie długi czas przed i po rozstaniu!!! miał mnie za śmiecia to ja bym mu teraz chętnie pokazała ...

Gość feqefqef
Wiesz co, jeżeli chcesz mu pokazać nowego, to zrób to dyskretnie, inaczej on się domyśli, że robisz to, bo nadal o nim myślisz i chcesz mu coś udowodnić.

Gość gość
oczywiście,że chcę mu udowodnić, nawet się kryć z tym nie będę, on mi wprost mówił,że jestem zerem to teraz ja mu pokażę "patrz na kogo cię wymieniłam - do pięt mu nie dorastasz"... pewnie jego dziewczyna by z nim zerwała od razu licząc na to,że i jej sie uda znaleźc kogoś takiego jak mi :)

Gość gość
no to po prostu umieść swoje zdjęcia na otwartym, żeby każdy mógł oglądac :)

Gość gość
on jest w moich znajomych, więc zobaczy na pewno, tylko trochę się obawiam,że napisze do mojego nowego jakieś złe rzeczy ;( to jest takie ryzyko...