Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie nad morze?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam pytanie macie jakieś fajne i nie drogie sprawdzone miejsca nad naszym morzem? jak tak to gdzie? nie mam zielonego pojęcia gdzie jechać,nie mam żadnego punktu zaczepienia.Dlatego na Was liczę :) znajomi to tylko Turcja,Egipt,Grecja,Chorwacja a ja chcę nad nasze Polskie morze :) to jak pomożecie ;)

Gość feqefqef
Trójmiasto. Plaża w Gdańsku i Sopocie, a oprócz tego inne atrakcje - zabytki, pływanie statkiem itp.

Gość gość
Trójmiasto to chyba drogie?

Gość gość
Polecam Władysławowo.

Gość feqefqef
Gdynia jest tania, wystarczy, że nocleg będzie w pobliżu jednej ze stacji SKM, wtedy w 15 minut jesteś w Sopocie na plaży, kolejki kursują co 10-15 minut. Gdy chcesz przy plaży, no to jest drożej, ale lepiej jechać do Trójmiasta, bo w razie niepogody masz 100 innych rozrywek, a w małej miejscowości siedzisz w pokoju.

Gość gość
polecam Mrzeżyno, w tym roku również tam jadę. Super malownicza, niewielka miejscowość, nie powinnaś się tam nudzić. Byłam w Gąskach, Unieściu, Mielnie, Sarbinowie i w Wiciach ale Mrzeżyno jak dla mnie jest the best.

Gość gość
A macie jakieś sprawdzone noclegi? :)

Gość gość
Władysławowo?? A co jest takiego fajnego w tej zwykłej wiosce??? drogie kwatery, full ludzi i nic poza tym

Gość gość
w Mrzeżynie pensjonat Claudia jest super. Blisko do morza, sklepy niedaleko. Polecam

Gość gość
a ja polecam Mazury (Mrągowo)

Gość gość
mikołajki

Gość gość
a ktoś z was był w tym roku w międzyzdrojach? bo ostatnio byłam tam dwa lata temu i pamiętam, że były tam lekko brudne plaże i nieco syfiata woda.może ktoś wie, jak tam to teraz wygląda? bo ogólnie lubię to miasto i nie mam innego pomysłu na wyjazd

Gość gość
Dziękuję wszystko sprawdzę ja teraz muszę wyjść ale piszcie moi drodzy :)

Gość gość
up, niech ktoś coś jeszcze powie o tych międzyzdrojach... albo o jakiejś miejscowości, gdzie można znaleźć nocleg za 25-30 zł za osobę (jakiś prywatny domek), no i która nie jest taka mała, żeby było kilka sklepów i smażalni

Gość gość
Ponawiam pytanie :)

Gość gość
Może ktoś polecić coś w Jastarni?

Gość gość
Albo Gdynia help!

Gość gość
Białogóra obok Dębek. Miejscowość mojego dzieciństwa :p

Gość gość
Nie dziwię się,ze twoi znajomi wybierają Turcję, Tunezję, czy Chorwację. Ja w tym roku byłam nad polskim morzem i nie wybiorę się tam już w najbliższych latach. Pogoda do kitu, ludzi masa, woda zimna. Brak miejsc na plaży.D**a przy d***e. Ceny jak z kosmosu, a jakość wątpliwa.Kwatery nawet te najlepsze nie dorównują gorszej klasy hotelikom np . w Turcji. Sumując wydaliśmy o wiele więcej będąc tydzień nad Bałtykiem, niż za tydzień w Turcji w wersji all inclusive, które kosztowało mnie z przelotem w 4 * all - 1390 pln za osobę Ale jeśli już się upierasz to polecam Jastarnię

Gość Zeberka85
My w tym roku wybraliśmy się do Krynicy Morskiej - nocleg tani i blisko plaży znaleźliśmy na http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/krynica_morska . Miejscowość fajna, aczkolwiek nie ma tam tylu atrakcji co np. w Łebie. Warto jednak pojechać, zobaczyć i odpocząć - na pewno jest to miejsca mniej przepełnione niż Łeba czy Sopot lub Władysławowo, więc jest to idealne miejsce, dla tych, którzy nie lubią ścisku.

Gość arkdarecki
Najlepiej to do Trójmiasta, a jak tam się juz jest zawsze można wypożyczyć w GD auto w Panku i pojechać pozwiedzać okolice.

Gość mykola
Władysławowo - oklepane moim zdaniem. Mielno - imprezownia. A w Jastrzębiej Górze byłeś? Też jest fajnie - między miejscowością Ostrowo a Władysławowem. Nawet sporo kwater tam jest: www.naszekwatery.pl/f/kwatery_i_pokoje/nad_morzem

Gość AgaWir
Najważniejsze pomyśleć co się chce robić nad morzem, bo jak poimprezować to Łeba, Mielno, Kołobrzeg, jak wypocząć z rodziną to może Rowy, Jarosławiec, Sarbinowo, a jak odseparować od otoczenia to Gąski, Dębina, Poddąbie, Wisełka. Tłumy znajdziemy w Ustce, Międzyzdrojach i też we Władysławowie, które polecam bo to fajna miejscówka ( noclegi i inne informacje znajdziesz np. tu www.wladyslawowo.info.pl )

Gość taninoclegGdynia
Oferuję tanie noclegi w Gdyni w luksusowym apartamencie (dla 4 osób)! mam przygotowany apartament dla całej rodziny; Niska cena, niedaleko morza i centrum miasta. Więcej na stronie:http://www.noclegiwgdyni.pl

Gość karol34
Marudzicie z tymi cenami. Jasne, że nad morzem jest drogo. Tak to już jest. W 2 miesiące trzeba zarobić na cały rok. Jak chcecie jednak poszukać czegoś tańszego to tu możecie spróbować. Może się uda :) http://www.noclegileba.pl/leba-wyszukiwarka.html