Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauurunia16

6 dzień bez @!

Polecane posty

Gość Lauurunia16

Miesiączkę powinnam dostać w poniedziałek i jeszcze nie dostałam. Zrobiłam test wykazało, że nie jestem w ciąży, ale dla pewności jutro zrobię kolejny. uprawiałam sex jakieś 5-6 dni przed dniami płodnymi. Tylko nie daje gwarancji czy razem z chłopakiem użyliśmy zabezpieczenia. ale tak czy inaczej plemnik przeżyje 24-48. Strasznie boli mnie brzuch! wcześniej bolały mnie straszliwie jajniki, pod brzusie też mnie czasem pobolewa jak gdybym miała zaraz dostać okres. nie wiem co robić. Miała któraś z was tak? to możliwe że jestem w ciąży a test tego nie wykrył? Czy może to być jakaś choroba?

Gość gość
to może byc ciąża ale wczesna. Ale równie dobrze okres może Ci się spóźniac przez to, że są teraz uoały, rpzez stres, rpzez to że sama się nakręcasz że może to ciąża. Mi kiedys przez takie nakręcanie sie okres spóźnił sie o prawie 2 tyg

Gość Lauurunia16
Ja te 4 tygodnie temu ostatni raz uprawiałam sex z chłopakiem. I do tego zabezpieczenie mieliśmy... a momentami myślę że już mam okres idę do łazienki żeby zobaczyć czy na pewno a tam dalej nic.

Gość gość
w sumie w 4 tyg test powinien juz cos wykazać, więc sądzę, że to chygba nie ciąż.a Wybierz sie do gina jeżeli okres nie rpzyjdzie w ciągu 3 dni