Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na niedziele...

Polecane posty

Szczesc Boze w niedziele🖐️ Troche wczoraj popilem i pojadlem, no ale co mi tam🖐️ Glowa nie boli bo pilem zimne piwo markowe - Heineken🖐️ Siedze wlasnie na lezaku na tarasie i koncze jesc sniadanie: bulke z serem i pomidorem i jajko na miekko oraz pije kawe z mlekiem. Jak sie reszta towarzystwa ogarnie, to idziemy na plaze. Kto bedzie mial ochote (ja bede mial) pojdzie na rowery wodne, bo mamy 2 zarezerwowane na 13 od wczoraj. Na srodku jeziora dam nura do wody🖐️ Co do obiadu, to zawsze jak jestem w Przyjezierzu musze odwiedzic kultowa pizzerie przy plazy glownej i tak tez bedzie dzis. Oto moja propozycja obiadu na niedziele: 1) pizza z pizzerii przy plazy glownej w Przyjezierzu, 2) zimne piwo. Smacznego.

Jedno do obiadu, wczesniej kilka na rower wodny. Nie ma to jak piwko na srodku jeziora. Tylko trzeba przemycic, zeby baba z okienka na przystani nie widziala, ani kolesie z WOPR co patroluja motorowka jezioro, bo bedzie mandat.

Gość gość
obys sie utopil na jego srodku, alkoholiku

Kamila na relaksie jestem, wiec musi byc troche rock and rolla. Wstyd to jak sie ma dziure w skarpecie.

@gosc: zycze wzystkiego dobrego i powodzenia w zyciu dla Ciebie i calej Twojej rodziny🖐️

Bo to nie dla kazdego. Ja kazde milo wspominam. Lubie sobie od czasu do czasu sciagnac gibona. Upalam sie ogolnie na wesolo.

Gość gość
Ten to się cieszy ze wszystkiego jak dziecko :D i dobrze, po co się smucić

@gosc: lubie sie cieszyc z malych rzeczy, bo to z nich tak naprawde sklada sie zycie. @Kamila: no od czasu do czasu w starym skladzie oczywiscie tak. Raz na ruski rok jak jest stara paczka, to nie ma w tym nic zlego.

Gość gość
Czesto podspiewujesz "cieszmy sie z malych rzeczy, bo wzor na szczescie w nich zapisany jest"? :D