Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cena mieszkania w Warszawie.

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może wie za ile można kupić 80-90 metrowe mieszkanie w Warszawie, chodzi mi głównie o te lepsze dzielncie czyli wilanów i mokotów. Mój syn niedługo bierze ślub i razem z rodzicami panny młodej planujemy sprawić nowożeńcom taki o to prezent. Słyszałam od znajomych że kupno takiego mieszkanie na lepszym osiedle to wydatek rzędu 500-600 tys zł. Dla nas to troche za dużo, bo planujemy złożyć się gdzieś po 150 tys, więc razem wychodzi 300 tys.

Gość gość
za 300k to kupicie ewentualnie kawalerkę w bloku ! :D 🖐️

Gość gość
za 300 tysięcy to naprawdę kawalerka w bloku w Warszawie

Gość gość
cena za metr na mokotowie i wilanowie to pewnie od 6 albo 6500 w góre, pomnoz razy 80 to conajmniej 500 tys. bedzie, ale jestem pewna,że nawet więcej, więc po co te fantasmagorie ? kupcie sobie w radomiu albo gdzie indziej, beda miec do was blizej na obiad

Gość gość
Po pierwsze, Wilanow to jest dobra dzielnica na dom, na pewno nie na mieszkanie. Po drugie, Jezeli macie 300 kafla to na 80 wychodzi 3,75 kafla... Faktycznie nie za wiele. Ale nie jest wykluczone, ze cos jednak znajdziecie (a powyzej 4k to juz na pewno). Ale zdecydowanie nie polecam Bialoleki - szkoda czasu na dojazdy... Moze okolice Włoch / Ursusa? Zielona Italia wyglada na calkiem niezla i tania inwestycje... powodzenia

Gość gość
sory, ale Ursus to dopiero slams, blokowiska i patologia ;( i dojazd głownie kolejka, ja mieszkam na Pradze i polecam wszystko po tej stronie, no może poza Targówkiem, bo to duże przestrzenie i odludzia daleko do przystanku, Białołekę polecam, ale nie dworską/zieloną, najbardziej polecam Pragę Północ i Pragę Południe. Saska Kępa to chyba najpiękniejsza dzielnica a ceny jak na Mokotowie - Wilanowem się chyba tylko słoiki zachwycają :D tam nie ma nic, wąska wyjazdówka, korki, 2 autobusy i tyle...

Gość gość
mistrz, mistrz, mistrz... ta osoba pisze, ze ma 4 tysiace za metr a Ty jej mowisz o Saskiej Kepie? ;-) Wlochy nie sa takie zle...

Wilanów-7000 Mokotów, Żoliborz-6800-7000 Bielany-pow.6500 garaż na Woli ok 60000 za cały mieszkania za m2

Gość gość
Może przejdź się do biura sprzedaży JWC, mają teraz w swojej ofercie ciekawe rabaty, to może jeszcze załapiesz się na tańsze mieszkanie