Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu prawiczki nie startują do brzydkich dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość
A kto tak twierdzi ? A co moze prawiczki powini po nogach calowac ze chociaż taki ochlap dostana w postaci brzydkiej kobiety ! wybacz ale my faceci nie wazne jak nas dzielicie czy r****cze czy prawiczki chca pieknych kobiet bo uroda oznacza zdrowe i ladne potomstwo smiech.gif xxx a my kobiety szukamy przystojnych facetow :D czesto prawiki takimi nie sa...

Gość gość
A tak w ogole to wy wszyscy jestescie jacys popieprzeni! Prawdziwy facet nie szuka 'najladniejszej w stadzie' tylko kogos kto zauroczy go charakterem i w mniejszym stopniu wygladem i niekoniecznie musi to byc pieknosc. Ale jesli sie w niej zakocha to dla niego bedzie ona dla niego najpiekniejsza, nie bedzie wtedy podzialu na brzydka, przecietna czy ladna :)

Gość gość
a;e nawet jeśli jakiś prawiczek jest przystojny, to i tak powinien się związać z dziewczyną brzydką, bo to oznacza, że co innego z nim nie tak.

Gość gość
ahahaha

Gość gość
gdyby się związał z ładną byłoby to zmarnowanie jej potencjału genetycznego.

Gość gość
a my kobiety szukamy przystojnych facetow smiech.gif czesto prawiki takimi nie sa.. xxx Ale co ma bycie prawiczkiem do wyglądu ? Ktoś jest prawiczkiem a Ty już sobie coś dopowiadasz!

Gość prawiczandra82
Głupota tych wypowiedzi bije po oczach

Gość gość
kooorrvaaa mowie o yebanyych prawikach!! PRAWIKACH NIE PRAWICZKACH DEBILU.

Gość gość
Wyśmiewacie bycie prawiczkiem a później dziwicie się, że nawet nie chcą próbować. Okażcie trochę zrozumienia facetowi a będzie się z wami spotykał nawet jak nie jesteście piękne i idealne.

Gość gość
tak jak napisala pani wyzej ze szukacie przystojniakow szacunek za odwage ! My tak samo szukamy przecietnej czy ladnej kobiety ! Widac jedna i druga plec nie chce brzydkich tylko najczesciej ci brzydcy sa wartosciowi !!!!

Gość to startowanie do brzydkic
a czemu mam dostac w zeby? brzydki nie jestem i mysle, ze uda mi sie znalezc niebrzydka dziewczyne. nie zamierzam obnizac wymagan, jestem ogolnie lubiany i kontaktowy, nie boje sie samotnosci

Gość gość
Brawo dla przedmowcy facet powinien wymagac od kobiety ! Jak one moga to my tez ! Nie mozna obnizac swoich wymagan trzeba sie szanowac :D

Nieatrakcyjne kobiety tak samo mają wymagania, założy taka profil randkowy i zaraz napływają do niej wiadomości od lepszych od niej. Do tego takie kobiety często są sfrustrowane i widząc kogoś o słabej psychice celowo go odrzucą w poniżający sposób. Tylko idiota zabierze się za nieatrakcyjne kobiety

Gość gość
Nieatrakcyjne kobiety tak samo mają wymagania, założy taka profil randkowy i zaraz napływają do niej wiadomości od lepszych od niej. Do tego takie kobiety często są sfrustrowane i widząc kogoś o słabej psychice celowo go odrzucą w poniżający sposób. Tylko idiota zabierze się za nieatrakcyjne kobiety --------------------------------------------------------------------------------------------- Raczej zdesperowany facet bedzie sie za takie zabieral by z******c w koncu a potwor czy nie potwor wazne ze ma otwor ! Zgodze sie z toba ze nawet te nieatrakcyjne maja jakies tam powodzenie i zapewniona uwage wsrod mezczyzn ! Czego nie mozna powiedziec o brzydkim facecie ktory ma przej****e nawet u brzydkich !!!!!!!!!

Gość gość
Ciekawe jaka kobieta wg was jest brzydka a jaka ladna.

Gość gość
brzydka to taka co ma nie ladna twarz , jest gruba i niezadbana ble :P

Gość gość
i taka przesadnie szczupla i plaska ani d*pska ani cyckow nie ma !

Gość gość
Przestancie w koncu przekladac wyglad nad charakter!!! To czyni was malo wartosciowymi ludzmi.

Gość gość
charakter a to dobre hipokryzja kobiet nie ma granic !

Gość gość
Skad wiesz, ze jestem hipokrytka? Nie znasz mnie czlowieku.

Gość gość
Liczy się wygląd i kasa a charakter to sobie można w tyłek wsadzić bo nikt nas studiować nie będzie aby się nami zainteresować

Gość Prawiczandra82
Ja się skupiam teraz żeby zdobyć zawód i za kilka lat mieć prace gdzie będę zarabiał te 2000 zł. Ale ogólnie chodzi o to ze to nie mile takie pisanie ze prawiczki maja brać się za brzydkie. Bo to nie jest tak że jedna jest brzydka dla jednego a dla drugiego ładna. On ma widzieć brzydka dziewczynę która mu się nie podoba ale musi ja podrywać. Tak ?

Gość gość
Kobiety z kafe uważają, że ja k mężczyzna nie uprawiał seksu to jest ścierwo i nie ma prawa mieć żadnych wymagań. Ktoś taki powinien w ogóle się cieszyć, że dostał prawo do życia.

Gość gość
Po co brać sobie brzydką dziewczynę niech ktoś mi powie. Ma ona takie same wymagania jak ładna by tyrać jak głupi osioł na jej zachcianki. Bo takie jest podejście kobiet tych ładnych i brzydkich w związkach. Spotkalem kilka kobiet co tu duzo mowic o gorszej urodzie ale nie marudzilem lecz czlowiek pobedzie kilka dni z taka to zobaczy ze robi z siebie niewolnika na cale zycie. I pytam sie po co ? Dla kilku chwil przyjemnosci z osoba ktora nie jest atrakcyjna i calych dni zachrzaniani by jej dogodzic. Nie dzieki.

Gość gość
Czepilyscie sie tego, ze ktos nie zamoczyl jak rzep psiego ogona.