Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie małe dziewycznki do sexu, zli ludzie zabraniają

Polecane posty

Gość gość

ale niebardzo moge relizowac z nimi miłości jakis czas temu przeczytalem czy dowidzialem sie w tv ze zawarcie znajomosci z nieletnią jest karalne. Codziennie poznaje jakies małolatki i robie z nimi cyberki, ale spotkanie sie z nimi to już trudna rzecz, z powodu jak nieprzyzwolenie społeczne, a ja chciałbym sie z nimi całowac publicznie, uprawiać wolną miłość czytalem też, że w prawie stosunek seksualny z taką osobą jest traktowany jako g***t - co moge w związku z takim osądem czuć? depresja nienawiść. Nie moge prawdopodobnie nigdzie oczekiwać wsparcie, że krzywdzi sie moje pragnienia fundamentalne człowieka, żli zawistni zazdrośni chciwi ludzie

Gość czarna owca w rodzinie
sprobuj zblizyc sie do mojego dziecka to ubijé jak sobaké

Gość gość
małe dziewczynki czy małolatki, bo to różnica mała dziewczynka to osoba która nie pokwitała jeszcze- i tutaj bym cię zabiła, no dobra- ucięła wacka i dała na grilla a nastolatka to nieco inna bajka, teoretycznie ociera sie to o pedofilie, ale jesli małolata ma miesiaczke, owlosienie intymne i cyce, to dla mnie kolo dziecka nie stała, bo te zboczuchy bredzluja sie i kochaja male dzieci (izolowac!) małolaty sa niebezpieczne, moje rowienisce w wieku 13-14 lat podrywaly starych dziadow, wystawialy cyce i d*pe i szly na podryw, cos strasznego a pozniej dziwota sa tez Lolitki, slodkie, niewienne i glodne (hormony szaleja) kusza swiadomie choc nie do konca sa rozumne, dlatego nie wolno wykorzystywac takich gowniar a faceci kochaja takie akcje- dla mnie to zboczenie, naiwna nastolatka jest latwym lupem i obiektem do manipulacji,

Gość surogatka oficera
takie dziewczynki mają potrzebe bycia kochaną i doceniana ,ten kto to wykorzystuje jest psycholem i frajerem

Gość gość
wypierrdalaj pedofilu

Gość gość
cwele modki pedofili nie banują

Gość gość
a moze tobie cos uciac kobieto za pisanie takich przekreceń, jak to mezczyzni wykorzystują naiwne małolatki nastolatki czy jak tam sobie to nazywasz, co w tym jest wykorzystującego jesli małolata chce i dziadek chce, rozumiem on wykorzystuje a ona jest ofiarą?:D powinni takie jak ty nie izolowac tylko zabijac, tylko że dużo tego, chyba każda kobieta tak mysli bo ma w tym cel.