Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opieka aniolow

Polecane posty

Gość gość

witam wczoraj byl temat o Aniolach prosze osoby piszace o kolejne spostrzezenia

Gość gość
przestancie z tymi herezjami!! jedyną potęgą jest BÓG a nie jakieś anioły!! opanujcie sie z tymi horokopami i astrologią :(

Gość opiekanie aniolow
Aniele Bozy srozu muj ty zafse psy mnie stuj

Gość Rooizy
Ja mialam kiedys sen z aniolem... To bylo dawno temu ale tak realnie, ze pamietam to do dzis.

Gość gość
a ja wierzę i to bardzo. Mam wrażenie, że anioły to duchy które mają za zadanie się nami opiekować. I jak można wierzyć w boga i jednocześnie nie wierzyć w anioły? Z resztą czy ktoś ma monopol na to w co wierzy? Więcej tolerancji!!! Fajne rzeczy sa na stronie astroenter.com - takie do poczytania i typowo astrologiczne według daty i miejsca urodzenia. Mi astrologia pomaga! jeśli ktoś nie chce nie musi w nią wierzyć - w końcu żyjemy chyba w wolnym kraju? P.S. Choć czasami mam wrażenie, że to ciągle czasy średniowiecza, gdy za inną wiarę płonęło się na stosie.

Gość Zofffia
Można wierzyć jak ktoś chce, pewnie to pomaga duchowo. A ten portal który podałaś to są wróżby astrologiczne na przyszłość. Kupiłam horoskop urodzeniowy i prawie w całości mi się zgadza. Nie wiem tylko czy dobrze pamiętam godzinę urodzenia. Czy to ważne?