Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z okresem

Polecane posty

Gość gość

Rok 2012 okres miałam w styczniu 20-27 w czerwcu 12-15 sierpniu 26-31 październiku 07-10 i grudniu 22-27. A w tym roku tylko w kwietniu 08-12. I do tej pory nic. Byłam na czopkach do wywołania okresu kilka razy. Czy któraś z was miała bądź ma podobnie? Co może powodować tak nie regularny okres? Będę musiała znów wybrać się do ginekologa ale chciałabym coś na temat ten dowiedzieć się od was

Gość gość
Ile masz lat? to nie ejst normalne, Ty jeszcze nie byłaś u ginekologa? Myslę, że masz problemy hormonalne.

Gość gość
Byłam nie raz. Wypisała mi czopki na wywołanie okresu. Pomagają ale uciążliwe być ciągle na czopkach tylko po to by mieć okres. 27 mam lat. Ten problem trwa już drugi rok. Za nim urodziłam dziecko miałam zawsze obfity okres. Nie raz z łóżka wstać nie mogłam. Nie mówiąc o bólu. Po ciąży problem zniknął i było ok. A od 2 lat mam w/w problem

Gość gość
W tym tyg po pracy wybiorę się do ginekologa. Mam nadzieję że dowiem się co się dzieje w końcu

Gość gość
Nikt nie miał bądź ma takie problemy?

Gość gość
Czopki czopkami, moim zdaniem to nie powinno być rozwiązanie problemu. Może zamiast do ginekologa wizyta u endokrynologa?Zbadać hormony. Niestety nie umiem Ci bardzo pomóc, ale kompleksowe badania powinny dać odpowiedź. Poza tym jesteś po ciąży, pracujesz, organizm może czuć się zmęczony i może to przyczyna?:) Powodzenia

Gość gość
Jeśli chodzi o pracę to raz jest raz nie. To zwalniają to przyjmują. Czasem w pracy jest ciężko ale nikt nade mną nie stoi śpieszyć się w pracy nie muszę i robię często krótkie przerwy. Za to mam dużo stresów i nerwów. Czy to może być przyczyna? Rozwarze tą propozycje a na razie pójdę do ginekologa. Niech mnie przebada wyśle na dodatkowe badania nawet. Aby tylko wwozu mieć Normalnie okres

Gość gość
Po ciąży było przez ponad 2 lata ok. A od dwóch tak taki dylemat (dziecko urodziłam w 2009)