Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja dla odmiany się z ciąży nie cieszę

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest, że tyle kobiet chce mieć dzieciątko i nie może? A tu chwila nieuwagi, i ciąża choć nie powinna się przydarzyć to się jednak przydarza... A chciałam naprostować swoje życie, zakończyć romans, i były to naprawdę szczere zamiary, wszystko było przerobione i przemyślane, no i pożegnalny seks z takim skutkiem. Bosko!

Gość to tak jak ja
i żałuję że nie usunęłam. przewalone, chociaż ja z mężem i jeszcze się nie urodziło. Koniec mojego beztroskiego życia ehhhh:(:(:( mąż praktycznie zmusił mnie żebym nie usuwała, szczerze mówiąc to zastanawiam się żeby mu je oddać po porodzie i się rozwieść

Gość gość
Ja w przeciwieństwie do ciebie cieszyłam sie z mysli ze będę mamą ale po doklqdnych badaniach okazało się że to nie jest ciąża a rak szyjki macicy

Gość gość
pozegnalny seks? lol co za bzdura jakas?

Gość gość
No wiem, że to brzmi jak jakaś telenowela i to żałosna. Ale tak właśnie było. Zresztą to był taki romans oparty na przyjaźni i zaufaniu ale, pomińmy już powody, bez szans na przetrwanie...

Gość gość
Poza tym hello, rak szyjki? Jakże wielce zaawansowany musiałby być, żeby dać objawy przypominające ciążę? :O A dodatni test ciążowy to może dać rak kosmówki albo nowotwory zarodkowe, ale rak szyjki stanowczo nie!