Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karaa18

Jestem ofiarą manipulacji ?

Polecane posty

Wydaje mi się , a wręcz jestem pewna tego , że jestem ofiarą manipulacji , tylko jestem zbyt słaba , żeby temu zapobiec . Boję się ; < .! Facet jest ode mnie 9 lat starszy , dzieli nas odległość , jest na wyjeździe z pracy i stawia mi różne warunki, zaczyna mnie irytować jego zachowanie, lecz boję się mu postawić . Kiedy z nim rozmawia, często się obraża , i odkłada słuchawkę , później dzwoni, jakby nigdy nic , zabrania mi podnosić głos na niego , kiedy zostaje u koleżanki na noc, każe mi wracać do domu, przeklina i się bulwersuje , cały czas narzeka na swoje życie , kiedy nie mam ochoty z nim rozmawiać, próbuje wzbudzić u mnie poczucie winy , i współczucie , abym z nim rozmawiała i mówi '' jak Ci zależy to nie pójdziesz spać , tylko będziesz ze mną rozmawiać " , kłamie , wydaje mi się , że jest dalej z kobietą , z którą był 4 lata , tylko oszukuje ją i mnie , i wydaje mi się , że kiedy wróci do swojego rodzinnego miasta z delegacji , zostawi mnie , i wróci do niej , odgraża się i przysięga , że przyjedzie po mnie , i razem wyjedziemy nad morze . Mi już coraz mniej na nim zależy , przez to jak on się zachowuje , jednak boję się mu postawić , ponieważ jest ode mnie starszy . Kiedy był w moim mieście , mieszkał w hotelu i zostawił w nim dwie swoje rzeczy , w momencie , kiedy się ostatnio pokłóciliśmy odgrażał się , że zadzwoni na policje o kradzież jego prywatnych rzeczy .. Już stwierdziłam , że jest nienormalny , jednak boję się mu sprzeciwić , nikt nie wie co mu strzeli do głowy . Doradźcie mi , jak mam postąpić ?!

Gość gość
Zerwać kontakt, zmienić numer. To jakiś psychol

Gość gość
Dobry psychol

Gość gość
jeśli to prawda to gościu zmieni twoje życie w piekło jak będziesz sie z nim dalej zadawać.

Gość gość
dlaczego ostatnio jest epidemia psycholi ?

Gość bo jest epidemia
gloopich jak but lasek ktore daja soba pomiatac

Gość gość
Głupich? ;) każdy psychol udaje "miłego" na początku.

Gość bo jest epidemia
na poczatku. glupi jest ten kto daje soba pomiatac. a to co robi ten koles nie jest manipulacja, po prostu trafil na laske ktora nie umie mowic "nie". z czego to wynika? byc moze z braku poczucia wlasnej wartosci.

Gość gigi gigi
jeżeli facet jej rozkazuje, pomiata nią, wyzywa i szantażuje - to to już nie jest ten słodki początek - on już jej po prostu sra na głowę a ona się jeszcze zastanawia co ma zrobić - nic! - jak cię w końcu pobije albo zabije to problem się sam rozwiąże