Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy chłopak nie potrzebuje częstego towarzystwa swojej dziewczyny..

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą 1,5 roku. Nie widywaliśmy się często. Najczęściej każdy weekend był nasz. Nic poza tym. Sporadycznie jakiś dzień powszedni w tygodniu. A od jakiegoś czasu wystarcza mu 1 dzień w tygodniu, który spędzimy razem. Gdy zbliża się piątek, na moje pytanie 'czy zobaczymy się w weekend" słyszę: nie wiem jeszcze bo: muszę się wyspać, jadę coś załatwić, umówiłem się z kumplami, muszę popracować, jestem spłukany e.t.c. Zdarzają się też wieczory sobotnie i niedzielne, podczas których spędza czas przy grze komputerowej. Po weekendzie spędzonym osobno, proponuje mi spotkanie w tygodniu, ja biegnę jak na skrzydłach, a po spotkaniu znowu czekanie na kolejne... Coraz bardziej czuję się odstawiona na bok. Próbowałam z nim rozmawiać, nic nie pomogło. Utrzymuje ze mną kontakt telefoniczny codziennie, przekonuje mnie, że jestem dla niego najważniejsza itp itd, a ja przestaję się tak czuć.. Już nie wiem co o tym sądzić, co myśleć, co robić. Czuję się samotna.. :(

Gość gość
Spotykam się ze znajomymi i bardzo mi go brakuje. Mam go tak mało dla siebie.. :(

Gość purpurowy szalik
od samotnosci jeszcze nikt nie umarl, tak jak od smrodu :classic_cool:

Gość gość
Może to gry są ważniejsze od Ciebie? Musi się wyspać, bo zarywa noce. Szkoda mu czasu na spotkania w weekendy, bo woli cały dzień i noc pograć. Trochę to dziwne, bo np. przed ślubem mój mąż nie wytrzymywał jednego dnia beze mnie a już napewno co drugi chciał się spotykać. Może następnym razem odmów spotkania, bo np. musisz zrobić jakąś błahą rzecz, nic poważnego, może zacznie się zastanawiać co się dzieje i coś się zmieni.