Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany 2013

zakochałem się........

Polecane posty

Gość zakochany 2013

Moja sytuacja wyglada następująco. Jestem na pierwszym roku studiów. W swojej grupie mam pewną koleżankę, z która od 2-3 miesiecy nawiązałem na prawdę dobry kontakt. Zawsze razem wychodzimy z uczelni. Odprowadzam ją na dworzec, duzo gadamy, wygłupiamy się. Praktycznie codziennie piszemy na fb, czy też sms. I to nie na zasadzie ze ja zawsze zagaduje tylko czasem ja czasem ona. Odczuwam, ze im dłuzej to trwa tym jesteśmy siebie blizej. Wszystko fajnie, tylko ja mam odczucie że ona nie czuje nic więcej do mnie niz tylko przyjaźń. I tu jest główny problem. Gdyby to nei była koleżanka z roku mógłbym zaryzykować jakies głębsze wyznanie, ale tak boje sie by nei zepsuć tego co jest, bo gdyby nei wyszło to studia stały by się koszmarem. Doradzcie coś, jak sprawdzic, dostrzec czy cos ona do mnie czuje czy nie. Wysłucham każdej opini i porady. Z góry dzięki za pomoc.

Gość sssssssssaaaa
Powiedz jej,że ostatnio poznales fajną dziewczyn gdzies tam, choćby na dyskotece albo w sklepie,albo u fryzjera i patrz na jej reakcje,ale nie werbalną tylko mimikę.

Gość hmmmmv
zapytaj się czy chce nie ma ochoty na kino?jak powie ze tak to z uśmiechem zapytaj" a jak mam się ubrać na kolezenski wypad czy jak na randkowy?ktory bylby milszy dla Ciebie?i się uśmiechaj,i ona wybierze

Gość anne31
Myślę że powinieneś wyznać jej miłość a jak coś by nie poszło obrócić to w żart i tyle przynajmniej wiedziałbyś na czym stoisz , ja tam się nie cackam tylko że ja z natury jestem taka że co myślę to mówię no i z cierpliwością u mnie na każdy temat jest trochę na bakier:/powodzenia trzymam kciuki jak coś:))))