Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słabiutka druga kreska

Polecane posty

Gość gość

cześć, czy to normalne że od trzech dni robiąc test codziennie druga kreska nie staje się mocniejsza tylko ciągle jest taka słabiutka ledwo co widoczna?? dodam że to dopiero 4/5 tydzień:)

Gość gość
a kiedy miałaś termin@?

Gość gość
Wstaw fote

Gość gość
tak to normalne. ale znajac takie świruski jak ty to możliwe ze wkręcas sobie ze widzisz kreski :D :D

Gość gość
no moze male stezenie hormonuw w krwi jeszcze ale jednak sa wiec pokazuje. mysle ze wszystko dobrze

Gość gość
Termin @ miałam na 18 lipca (jak w zegarku mam) ... a co do świruski to musze cię zmartwić wzrok mam dobry, a poza tym nie życzę tobie żebyś starała się o dziecko 6 lat i miała chociaż jedno poronienie ...

Gość gość
ja o twym wzroku nic nie pisałam. Tylko takie walnięte staraczki wkręcają sobie objawy ciąży, wkręcają sobie ze widzą 2 kreski itp p.s poroniłam raz ale nie świruję na punkcie ciąży

Gość gość
to dopiero 3 dni po terminie to jeszcze mało hormonu, poczekaj kilka dni, jak ja sobie rbiłam testy to z dnia na dzień też nie widziałm różnicy dopiero po 3-4 dniowej przerwie, na pewno za 4 dni kreska będzie wyrazniejsza a fotke mogła byś wstawić

Gość gość
ok ok ja też nie świruję , ciążę planowałam i mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze... ale narazie się nie nakręcam bo wiem z doświadczenia że wszystko może się zdarzyć, po prostu chciałam się dowiedzieć czy to normalne że trzy dni pod rząd druga kreska jest słaba bo gdzieś kiedyś czytałam że po 48h poziom HGC rośnie to i kreska powinna być bardziej widoczna, a skoro widzę ją na czterech testach to chyba się nie mylę no i okresu brak ..:)

Gość gość
jutro tak czy inaczej ide na badanie krwi , a zdjęcie mogę wstawić tylko nie wiem jak (aż wstyd się przyznać)

Gość gość
co ty się martwisz jesteś w ciąży, gratulacje

Gość gość
Nie dziękuję:)