Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdeseprowana..

Ciaza czy raczej nie? Pomozcie

Polecane posty

Gość zdeseprowana..

Czesc Wam:) Mam pewien problem.. Wiem ze byl on juz omawiany ale nie znalazlam wyczerpujacej odpowiedzi na moj problem.. Cykle mam reguralne co 28 dni.. 5 dni temu powinnam dostac miesiaczke ale jej nie dostalam.. Przynajmniej nie wygladalo mi to na miesaiczke taka jak zawsze mialam poniewaz dzien przed spodziewana miesiaczka dostalam brazowego lekkiego plamienia.. pozniej przez 2 pierwsze dni leciala mi normalnie krew.. w takiej ilosci ze musialam zmieniac kilka razy podpaski.. W tym cyklu mialam tak ze pierwszy dzien wygladal w taki sposob ze dostalam niewielkiego plamienia w kolorze czerwonym.. Dlatego pisze plamienia poniewaz polecialo mi doslowanie kilka kropel krwi.. tak jakby ktos naplul.. w 3 i 4 dniu nic calkowicie a dzisiaj czyli moj 5 dzien cyklu dostalam znow brazowych kilka kropel.. O co tu chodzi? Dodam ze pierwszy raz mam taka sytuacje..

Gość gość
moze to poronienie

Gość gość
oświadczam że komórka jajowa (zapłodniona czy też nie) opusciła twą macice ariwederczi

Gość zdeseprowana..
Na wizyte u ginekologa musze jeszcze troche poczekac.. Dlatego do Was najpierw zwrocilam sie z tym problemem.. Rozumiem ze mozna miewac slabe okresy.. ale to bylo tylko plamienie..

Gość gość
RIP aniolek

Gość zdeseprowana..
Myslicie ze doszlo do poronienia? wtedy by mi obficie leciala krew, na odwrot..

Gość gość
Ja jeden raz miałam podobnie, zamiast okresu który u mnie zazwyczaj trwa 6 dni, miałam 2 dniowe plamienie, nie mogłam być w ciąży więc zignorowałam to, następne okresy miałam już regularne, więc sądze, że u mnie mogło być to spowodowane stresem, bo był to stresujący czas dla mnie.

Gość zdeseprowana..
no ja akurat sie staram o dziecko.. wiec bardzo bym na to liczyla..

Gość gość
dziewczyny ja mam Taki Problem ze 29.05 sie kochalam z chlopakiem 04.06 czyli 6 dni potem dostalam okres w terminie jak powinien i calkiem obfity i trwal 4 dni. 2o dni pozniej od zaczecia cyklu czyli od 04.06 dostalam znowu krwawienia nazywam to krwawieniem poniewaz trwalo 4 dni ale nie bylo mocno obfite krew przez pierwsze dni byla calkiem jasna potem brazowa. i do tej pory nic! od tamtej pory brzuch boli jak na miesiaczke ale sie nie pojawia..jakies 12 dni od tego krwawienia mialam migrene i obrzek narzadow w srodku wszystko bylo opuchniete. jesli ostatnie krwawienie bylo miesiaczka to 20.o7 powinnam dostac ale nie ma. test robilam kilka dni temu w ciagu dnia i negatywny... co to jest?? nie czuje sie w ogole glodna wrecz pelna nic nie jem .. dwa razy zmusilam sie do wymiotow

Gość gość
a bolał Cię wtedy brzuch, jakiś silny ból, inne objawy ? nie jestem lekarzem, staram się jedynie pomóc.

Gość gość
to do osoby ktora zalozyla temat czy do mnie?

Gość gość
do osoby która założyła temat : mogło to być plamienie implantacyjne. trymam kciuki i mam nadzieje,że wszystko będzie wporządku!!

Gość poroniłaś zarodka
ale nie martw się:) nie ma tego złego... :) zarodek był zapewne słaby i chory, takie zarodki się eliminuje a nie donosi