Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedza1

Jak dziala sympatia?

Polecane posty

Gość Niewiedza1

No wlasnie jak to dziala? Zalogowalem sie, od paru dni pisze z urocza brunetka no i co teraz? Wymieniamy miedzy soba dosc dlugie wiadomosc i mam takie lekkie przeczucie, ze mnie lubi. Niestedy obecnie inny komunikator nir wchodzi w gre poniewaz jest ona dosyc zajeta (mi rowniez to tak srednio pasuje) . Wiem jak to wyglada na zywo jak kogos poznaje sie na imprezie ale jak to dziala na takiej sympatii?

Gość prawiczandra82
Nie wiem

Gość Niewiedza1
a ktos wie?

Gość Normalnie działa
Idziesz z panienką do wyrka na pierwszym spotkaniu, podobnie jak z gwiazdami z imprez :D

Gość Niewiedza1
oj powaznie sie pytam? ile mam pisac z nia zanim zaproponowac spotkanie? co lepiej wiedziec o niej?

Gość Normalnie działa
A myślisz że żartuje? ja nie pisałem wiele, same pisały to dawały numery proponowały spotkania z reguły od razu i na pierwszej randce myk do wyrka potem różnie, studentka kontakt urwała, księgowa po 3 spotkaniach zmieniła faceta na kolenjego, młódka po zawodówce sam zerwałem... wyliczać dalej?

Gość Normalnie działa
potem byl jeszcze staznik lesny ktoremu o******alem ale to przelotna znajomosc. Teraz natrafilem na mezczyzne obslugujacego szambiarki i jego sperma ma taki dziwny sciekowy posmak

Gość włosy w kolorze złota
Zaproponuj spotkanie - to musi wyjść od Ciebie. Jak będzie zainteresowana, to na pewno się zgodzi. Jak będzie odwlekać, to znaczy że miło jej się pisało, ale nie chce niczego więcej. Jeśli się spotkacie: idź na żywioł, bądź sobą, i będzie dobrze :) powodzenia!!