Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalałam!!!

porządna mama zachowała się nieodpowiednio ;/ mentlik

Polecane posty

Gość oszalałam!!!

Jestem ułożona matką dwójki dzieci, synowie 6 i 8 lat. Mam męża, żyjemy normalnie. Pracujemy z mężem , mamy własna działalność. Wczoraj wybrałam się do kina z dziećm i, mąż w pracy. Mieliśmy miejsca na dole z boku sali. Dzieci dojrzały 2 wolne miejsca na górze i chciały film obejrzeć tam bo lepiej widać, pozwoliłam. Na ekranie była scena jak z horroru mimo że poszłam na komedie :D przestraszyłam się i złapałam za rączki w fotelu i...natknełam się na dłoń pana obok... Zabralam rekę ale chwile pózniej on złapał moją dloń i zaczął lekko masować. Przeszedł mnie dreszcz, nie zabrałam jej. Pan był może ciut starszy ode mnie, spodobal mi się. Nie skupiałam się na filmie. Mineło trochę czasu a on posunął się dalej i wjechał dłonią pod moją sukienkę. A ja nie protestowałam. Zrobił mi palcówkę bardzo dyskretnie. Obok mnie dwa wolne miejsca (po dzieciach) i ściana. Obok niego jakiś dzieciak. Zresztą wtedy ie my,slalam o tym czy ktoś patrzy tylko oblana rumieńcem dyszałam, głośniki kinowe dudnily. Doszłam. Wyszliśmy z kina, on zniknał w tłumie, ja poszłam po dzieci. Byłam zmieszana, ale podekscytowana a dziś mam wyrzuty sumienia :O Czy zradziłam męża? co dalej??

Gość oszalałam!!!
uprzedze to nie prowokacja, naprawde wyrzuty mnie teraz zjadają a ja nie wiem co robić. Nie moge przejść do porzadku dziennego, meza unikam od wczoraj

Gość gość
suuuper, wow,az mi sie mokro zrobilo

Gość oszalałam!!!
wiesz jeszcze wczoraj to byłam pod wrażeniem całej sytuacji że ja , taka ułożona matka i żona, poważna pani a wdałam się w taką sytuację, poczułam się cudownie, miałam silny orgazm mimo ze użyl tylko dłoni. A dzis , szkoda gadać, od rana migrena, ciągłe mysli, aż musiałam tutaj napisać. Mąż niczego jeszcze nie podejrzewa. Wysłałam go do teściów bo mieli załatwić nam coś związanego z firmą.

Gość gość
a co ma podejrzewac? oszalalas, to nie zadna zdrada, nic mu nie mow i tyle

Gość gość
powiedz mi, ze zostals troche zgwalcona

Gość oszalałam!!!
czuje że go zdradziłam u nas seks nie jest juz namietny jak kiedys, ale kochamy sie z męzem i dobrze nam razem. A ja zachowałam się tragicznie ale...nie potrafiłam go odtracić. Pięknie pachniał. teraz napawa mnie obrzydzeniem

Gość oszalałam!!!
zgwałcona nie bo jednak wyraziłam zgode nie zabierajac jego reki, a wy jak byscie zareagowały?

Gość na brudną łapę obcego dziada
po pysku bym lała! Afuj! Tfu tfu

Gość oszalałam!!!
jeszcze tydzień temu myslalabym że w takiej sytuacji byłabym oburzona ale chwila mnie poniosła

Gość gość
ladny film ogladalas-ten scenariusz sama napisalas:P prowo jak reka tego gostka;D;D;D

Gość oszalałam!!!
możesz mysleć że to prowokacja, nikt ci nie broni. Sama nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło :( jak o tym zapomnieć i normalnie żyć z mężem? nie moge z nikim pogadac bo dopiero wtedy by było... Plotki itp

Gość Moim skromnym zdaniem....
Przestraszyla cie scena na filmie dla dzieci...???:D