Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Banan gotowany na parze, pytanie do mam, które to robiły kiedykolwiek

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, dużo słyszałam o zachorowaniach po surowym bananie u niemowląt. Wczoraj i dziś podałam ze słoiczka, ale mam parowar, więc po co przepłacać? Tylko nie wiem jak długo go gotować?

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
Co?!?! Jakos ja nie słyszałam a y się ktoś bananem zatruł...moja 3 jadła, je i nic im nie jest. Surowe! A dawałam już kilkumiesięcznym do rączki.

Gość gość
Jak masz zamiar go uparować, to lepiej daj w to miejsce ziemniaki, bo gotowany banan smakuje jak ziemniak. Nie ma różnicy. A właściwości odżywczych surowego to on już po parowaniu mieć nie będzie. W ogóle głupi pomysł. :o Tyle jest innych owoców, a ta się koniecznie banana przyczepiła. Nigdy nawet nie słyszałam o zatruciu bananem.

Gość gość
Z tego co wiem to banan może co najwyżej uczulić ale o zachorowaniach pierwsze słyszę! Proponuje odstawić dr google:)

Gość gość
a co to były za zachorowania bo ja pierwszy raz słysze o czymś takim?????????????

Gość gość
z tego co wiem, to trzeba usunac tylko ta czarna koncowke i nic sie nie stanie....ona ladnie odchodzi od banana, a jak sie boisz to poprostu odkruj ten czubek i po sprawie.

Gość powiem ci tyle ze bardzo
Z ta koncowka to mit.

Gość nie no,oszaleje
zeby pampersy tak po mozgach dawaly,ze mamuski nawet banany do parowaru wrzcaja,a co to bedzie jak dziecko zacznie raczkowac-psychiatryk normalnie