Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta panna jaka jest?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie, jakie macie doświadczenia?

Gość przeciez jest rownouprawnienie
wszystkie panny jakie znam sa strasznymi spoznialskimi

Gość gość
Znam 3. nr1-sprawiedliwa,energiczna,blyskotliwa,inteligentna,ma duzo przyjaciol nr2-optymistka,nieufna,uczciwa,skryta,male grono przyjaciol nr3-typ ksiezniczki wszystkie bardzo dbaja o swoj wyglad

Gość gość
prawie każda się spóźnia,nienawidzi kłamstw i jest szczera do bólu

Gość gość
zaraz Wkleję opis mojej znajomej (pokrywa się w 95%)

Gość mfiwuia
j jestem panna :) no i cóż - nigdy się nie spóźniłam, faktycznie nienawidzę kłamstw i ściemniania, dosyć energiczna, czasem dużo mówię zwłaszcza jak już komuś zaufam, dosyć sporo znajomych, całkiem inteligentna. cos jeszcze? :)

Gość gość
Panny posiadają klasyczną urodę. W ich wyglądzie nie dopatrzysz się ekstrawagancji. Panna jest uwodzicielska, ale nie wyzywająca. Ubiera się schludnie i klasycznie, jest zadbana. Na ogół średniego wzrostu, szczupła. Ramiona lekko pochylone. Panna z natury jest oschła, energiczna i zamknięta w sobie. Twarz zawsze naturalna o czystych rysach, wysokim czole, wydatnych policzkach i małej brodzie. Wyraziste oczy zdradzają inteligentną osobę i pełną wyrozumiałości. Uścisk dłoni Panny jest delikatny, ale nie za miękki jednak wzbudza zaufanie. Gustuje w ubraniach najlepszych firm. Lubi klasyczny styl i wybiera stroje wyrafinowane nie rzucające się w oczy. Ulubionym jej kolorem jest fiolet. Panie spod tego znaku zodiaku rzadko robią pierwszy krok, przejmij więc inicjatywę i nawiąż konwersację. Pamiętaj, że Panny cenią inteligencję i perfekcję. Aby wzbudzić jej zachwyt zadbaj o swój wygląd, musi on być bez zarzutu gdyż przed spostrzegawczą Panną nic się nie ukryje. Mile widziane będą również komplementy jak i bukiet czerwonych róż. Nie licz na szybki rozwój sytuacji gdyż ostrożne Panny potrzebują trochę czasu .Panna jest niezwykle drobiazgowa. Potrafi roztrząsać najdrobniejszy szczegół i być przy tym niezmiernie krytyczna i surowa. Nie szczędzi przykrych słów, jest bezwzględna i wymagająca co potrafi wyprowadzić z równowagi. Jej drobiazgowe podejście do życia sprawia, że nie przepuszcza okazji aby wytknąć każdy błąd. Życie z nią wymaga anielskiej cierpliwości. Pani - bardzo pracowita kobieta, często Biznes Lady. Jej styl to klasyczna elegancja. To styl kobiet, które zdają sobie sprawę, że są tą lepszą i piękniejszą połową ludzkości. Prostota, funkcjonalność, łatwość ułożenia włosów - skłaniają ją do wyboru czystej, nieskomplikowanej linii opierającej się na perfekcyjnym strzyżeniu. Jeden ruch głowy i każdy kosmyk ląduje na właściwym miejscu. Na specjalne okazje decyduje się na bardziej ekstrawagancki kolor, trochę brokatu lub koloryzującego żelu. Nie przepada za ozdobami. Pan - ma bardzo duże zamiłowanie do porządku, jest praktyczna, pracowita, dokładna opanowana, poważna i obowiązkowa. Fryzura zawsze równo ścięte włosy. Nie lubi zmian i nowinek. Panna dla swych przyjaciół potrafi być prawdziwym skarbem. Zawsze wykazuje się zainteresowaniem i w mig zauważa, kiedy nękają ich problemy i w mgnieniu oka gotowa jest do niesienia pomocy. Szlachetna, oddana na każdym kroku pielęgnuje swoje przyjaźnie. Każdy z jej przyjaciół może być pewnie, że od niej pierwszej otrzyma życzenia urodzinowe, imieninowe czy z okazji świąt. Chętnie też obdarowuje prezentami, chociaż przyjaciele bardziej cenią ją za lojalność. Można jej powierzyć każdy sekret i tajemnice. Panna chętnie wybiera przyjaciół spośród swoich współpracowników, z którymi łatwiej znajduje wspólny język. Na szczególną aprobatę Panny zasługują osoby ze znaków Ziemi, u których znajduje zrozumienie i podobne spojrzenie na świat. Łatwo doprowadzić ją do irytacji a osobą za to odpowiedzialnym nie szczędzi słowa krytyki. Dlatego często traci przyjaciół, ale robi to jakby na swoje życzenie. Pannie zdarza się wtrącać w cudze sprawy, ale kiedy ktoś próbuje jej coś uzmysłowić, doradzić natychmiast się obraża. Jej pesymizm sprawia, że w każdej sytuacji znajduje ciemne strony, doradców krytykuje za wścibstwo, swoje winy chętnie przypisuje innym.

Gość gość
jestem panną i jestem punktualna (ok,czasem się zdarzy spoznic) nienawidzę ściem - skreślam takiego człowieka :) jestem trochę zamknięta w sobie typ introwertyczki,dla bliskich jestem czuła i skocze za nimi w ogien. NIE MAM wysokiego czoła:D wydaje mi się że jestem inteligentna ale też bardzo dbam o swój wygląd, co nie oznacza próżności !

Gość Maja32123
Wg moich obseracji - uroda zimna,ale ogólnie ładna, kobieca, zadbana - czyste wyprasowane ubrania bez ekstrawagancji, nie uśmiechająca się, naburmuszona, poważna, krytykująca, hipochondryczka, spostrzegawcza i analizująca, materialistka, nerwowa.

Gość gość
skoro panna to pewno bidulka samotna

Gość jestem panna
i ubieram sie ekstrawagancko i wcale nie jestem ladna.

Gość gość
a co to uroda zimna? :D

Gość gość
wyniosła,zarozumiała,tajemnicza.

Gość gość
Tak naprawde kazda z tych cech mozna przypisac do jakiegos zodiaku..