Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o szczere odpowiedzi ciaza.

Polecane posty

Gość gość

witam. Mam pytanie czy moja dziewczyna jest w ciazy robilismy to w dni plodne tydzien temu w piatek do dzisiaj ma objawy takie jak sennosc ze nie raz moglaby sie polozyc w kazdym miejscu by isc spac teraz czesto boli ja cos w podbrzuszu a nigdy tak nie miala tylko zawsze mnied okresem, piersi ja bola nawet bez stanika, pierwszy raz miala zgage i mam pytanie czy jest prawdopodobienstwo by byla w ciazy. Za tydzien w niedziele ma dostac okres to na pewno bedzie zrobiony test ale jak z waszego punktu to wyglada. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.

Gość hejoo
Jak byłam w ciąży, to pierwsze na co zwróciłam uwagę, że byłam strasznie senna, dosłownie zasypiałam gdzie siadłam. Gratulacje tatusiu :-)

Gość gość
nie jest w ciąży, za wcześnie na objawy, jak zrobicie test to wyjdzie negatyw

Gość grzegorzewska32
hahaha przecież to nie facet pisze tylko jakaś głupia baba nie chce zeby ją zjechali za debilne gadanie :D :D skąd wiesz ile razy miała zgagę i że ją piersi bola bez stanika? a nawet jakby i to wszystko powiedziała to facet by nie zapamietał :D :D

Gość grzegorzewska32
miało być: a nawet jesli to wszystko by powiedziała to facet by nie zapamietał :D :D

Gość Styczniowa_mama 2014
U mnie senność to też byl pierwszy objaw ciąży. Ale może mieć tak na zmianę pogody., niech zrobi bete. A testów sklepowych narazie niech nie robi bo na pewno wyjdzie negatywny. Bo upłynęło za mało czasu.

Gość gość
tydzien do @ nie ma objawów

Gość grzegorzewska32
kretynko może przyznaj się że piszesz o sobie :O a nie facetem się oslaniasz