Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ocencie

Polecane posty

Gość gość

dziś rano był dobry sex chwilka przytulanek zrobiłam mu śniadanie i pognał do pracy....i właśnie a ja teraz sobie płacze

Gość gość
bo zostałam całkowicie olana. niby było dziękuje kochanie czy że było mu wspaniale i pocałunki ale czegoś ciągle brakuje

Gość gość
czasem mówi. po prostu nie czuje że robi to szczerze i jak się tak nagle zaczyna do pracy spieszyć obrażając się na mnie też nie jest miło

Gość gość
No ale co chcesz? Żeby spoznial sie do pracy?

Gość gość
do pracy by zdążył spokojnie. a może to też byłoby miłe coś dla mnie

Gość gość
niby było dziękuje kochanie " ======== ja -ier,gole ile macie lat:D

Gość gość
Nie wierzę, naprawdę takie tumoki istnieją.....? Nie dziwię się, że się facet do pracy spieszyl....

Gość gość
on ma 35 ja 23. a czemu się nie dziwisz że się do pracy spieszył

Gość gość
chyba wiem o co ci chodzi autorko. zwyczajnie nie czujesz sie dla niego najwazniejsza. Nie konkuruj z pracą bo zawsze przegrasz, raczej badz zadowolona ze to odpowiedzialny facet szanujacy prace. A jak nie odpowiada ci taki pospiech rano to zwyczajnie mu odmawiaj w takich sytuacjach seksu i wyjasnij ze przykro ci pozniej zostawac samej.

Gość gość
A jak nie odpowiada ci taki pospiech rano to zwyczajnie mu odmawiaj w takich sytuacjach seksu i wyjasnij ze przykro ci pozniej zostawac samej." ========== dawac, dawac, coraz ciekawiej :D

Gość gość
to nawet o prace nie chodzi ja na prawdę się cieszę że ją ma jest dość dobra a i płaca nie najgorsza wiem że to dla niego ważne. a co do odmowy to z tym jest ciężkawo bo sama lubię sex czasem bardziej rano niż wieczorem. tylko że racja ja robię coś dla niego takie małe coś jak śniadanie a on niby podziękował pocałował ale to był pośpiech moim zdaniem

Gość ejjj8
no bez zartow jakbym ja się spieszyla do pracy a facet chce wyznan bylabym zla na niego:/ takie tęsknotki zostaw na jego wolny dzień i wtedy sobie marudz

Gość gość
wtedy też marudzę. nie chce wyznań a normalności. teraz nie jest normalnie

Gość ejjj8
ale placzesz bo się spieszyl wiec za bardzo emocjonalna jesteś ,zrob mily nastroj wolny dzień i juz

Gość gość
jestem i co z tego. on w wolny dzień odpoczywa przed kompem tak jestem zła ja zrobiłam wszystko żeby jemu było dobrze żeby przyjemnie zaczął tydzień a on nic

Gość gość
wiesz co? odbija ci. Idz do roboty jako i ja teraz ide a nie bedziesz miala tyle czasu na wymyslanie bzdurek:)

Gość gość
to nie są bzdurki to jest to że on ma gdzieś

Gość blablablabla...........
kurde... też bym przygarnął jakąś 23 latkę (sam mam 29 lat)... ale akurat ta widać, że ma jakieś problemy ze sobą

Gość gość
mam jedną radę - skoro ci źle, że się starasz, a on nie docenia, to olej i przestań cyrk odstawiać ze śniadankami itp. po co to robisz? co ten twój facet, rączek nie ma, żeby sobie zrobić kanapkę? zresztą jak się człowiek spieszy to ma gdzieś takie atrakcje, mnie by szlag trafił, że chłop domaga się uwagi i podziwu akurat wtedy, kiedy ja już myślami jestem gdzie indziej.

Gość gość
Czyli... W sumie to jesteś zazdrosna, ze postaralas się bardziej, jesteś zazdrosna o jego.komfort. To świadczy o.tym ze go nie.kochasz. Ja czerpie radość z tego ze zrobię coś fajnego dla mojego.faceta

Gość ejjj8
:-) no ma,dam Ci rade jak będziesz oplatac tak faceta i się uzalezniac od niego to Ci zwieje ,bądź trochę zimna w srodku a jednoczesnei czula ciesz się życiem miej swoje pasje a będziesz mieć udany związek i bardzo trwaly,teraz pracujesz wlasnie na jego ucieczki do kompa bo marudna kobietka jesteś bez swojego zycia

Gość gość
ja chciałam zrobić coś miłego, bo rzadko robię mu śniadania. on mówi że się stara. był sex dobry nie najlepszy ale ok to nic. chwilka przytulanek do wyjścia do pracy kupa czasu to stwierdziłam niech coś zje zrobiłam zjadł niby podziękował pocałował ale i tak pośpiech

Gość gość
ja mam swoje pasje, swoje sprawy a zimna potrafię być bardzo długo

Gość gość
ale wyjasnij nam co chcialas zeby zrobil bo ja nie rozumiem? Przeciez to oczywiste, ze byl skupiony na zbieraniu sie do pracy. Zupelnie Cie nie rozumiem

Gość :+)
wyleczy Cie tylko jedno,musisz isc do pracy najlepiej takiej ze stresikiem

Gość gość
ja go kocham bardzo i na każdym kroku staram się nu to pokazać. i cieszę się że jest mu za mną dobrze tylko że ja też bym chciała żeby mi było dobrze. A co zrobił?