Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga12233

jak mam sie uwolnic od toksycznego zwiazku?

Polecane posty

Gość Olga12233

chce z nim zerwać ,ale jakoś mi cięzko... a wiem ,że w koncu to musi nastapić :( Raz potrafi być jak anioł dla mnie ,a raz mnie wyzywa od najgorszych... Poza tym chyba mnie zdradza, nie mam dowodow ,ale tak sądze. Nie jestem z nim z desperacji bo mam powodzenie ,ale jestesmy razem pare lat i dlatego przywiazanie robi swoje... Wesprzyjcie mnie jakos :(

Gość Olga12233
wiem ,że jestem głupia ,że to ciągne... już dawno powinnam była z nim zerwać ,ale jakoś trudno mi to przychodzi

Gość elytka39
ja sie stopniowo wycofuje. Rozmaiwam tylko o tym co na bieżaco spedzam czas sama ze swoim hobby i ostawiam go od siebie nawet erotycznie. To byc moze początek ale napewno kierunek ku wolnosci

Gość gość
jesli go nie kochasz to odejdz podobno to tak dziala ze raz kochamy a raz nienawidzimy moja znajoma ma tak z mezem, ale sie kochaja i chca byc razem ze soba..

Gość Olga12233
nie wiem czy byłabym na tyle konsekwentna żeby sie stopniowo wycofywać , szczegolnie ,że pewnie wtedy on by zaczał bardziej jeszcze o mnie zabiegać i w koncu bym do niego wrociła. Jakbym zerwała to raz ,a dobrze najbardziej mnie to boli ,ze chyba mnie zdradza... Dzisiaj przyszedł sms niby do mnie ,ale mysle ,że sie pomylił i miał on byc do kogos innego :O Ciezko jest wytrzymac z tym facetem naprawde... miałam wcześniej 4 facetów ,, na stałe" i tak zle nie było

Gość Olga12233
własnie kocham ,ale nie chce być wyzywana , zdradzana itd. przy tej zdradzie nie mam pewnosci ,ale wiem ,że flirtował przez neta z innymi itd ,a stad do zdrady juz niedaleko

Gość gość
jak ci z nim ciezko to po co sie meczyc ???

Gość gość
skoro on sie tak zachowuje to wybacz ale on cie nie szanuje miej ty szacunek do siebie i odejdz, jesli on naprawde cie kocha to bedzie sie staral (wiem to po sobie )

Gość MillIlena
zastanawialas sie czy on nie ma problemow z psychika? Moze po prostu potrzebuje Lekarza? :classic_cool:

Gość Olga12233
to ,że on mnie nie szanuje to oczywiste bo jak np wyzwiska moga byc oznaka szacunku... Jeszcze ten sms co pewnie nie był do mnie mnie zdołować. Trudno , trzeba bedzie zacisnac zeby i to wreszcie skonczyć ,żaluje ,że nie wczesniej tylko teraz po 4 latach bo teraz jest trudniej

Gość Olga12233
MillIlena- zastanawiałam sie bo czasem jest spokojny ,żartujemy ,a jak cos mu zepsuje humor ( jakas pierdoła) to zaczyna być nieprzyjemny , czasem w klotni wyzywa mnie od dziwek i tym podobnych... jeszcze jakby nie było tych zdrad to może bym probowała go zmienić ,ale najgorsze ,że on chyba pisze z innymi jeśli sienie spotyka :( ten sms na przykład jest tego dowodem dla mnie

Gość Olga12233
up

Gość gość
to wyjasnij z nim te smsy , o co w nich chodzi jak bedzie sie wykrecal od odpowiedzi badz bedzie sciemnial to daruj sobie ten zwiazek z nim , jesli facet po 4latach bycia razem robi takie numery to nie warto sobie z nim marnowac zycia..