Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna siedzi w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość krzysiek2810
Witam wszystkich mężczyzn których kobiety siedzą w zk Powiem że jest cholernie ciężko i trudno z tym żyć samemu zasypiać samemu iść spać a wszystko w koło przypomina Tobie tylko ją perfumy bielizna, zapach, trochę włosów na szczotce do czesania włosów, łóżko jak się idź spać brak jej obok. Jest cholernie cięzko mam zachwiania płaczę ryczę jak dziecko za chwilę przestaję i potem znów dzisiaj przewieziona została do zk od wczoraj się z nią nie widziałem nie miałem jak nawet takiej możliwości, ludzie tutaj na forum wypisują rzeczy z których sobie sprawy nie zdają i proszę bardzo forum jest od tego aby się wypowiadać ale na litość boską niech sie nie wypowiada głupio osoba która nie miała z tym do czynienia bo to naprawdę jest coś strasznego. Jutro mam nadzieję się z nią zobaczyć i porozmawiać mam nadzieje bo nie wiem czy się uda sam nie wiem ile dostała na ile z tego co mi mówiła jak ją złapali pop przesłuchaniu to ok 8 miesięcy ale boję się że więcej nie dam rady wytrzymać więcej to ciężki okres dla mnie jeszcze wczoraj rozmawialiśmy o świętach jak to udekorujemy pokój jakie prezenty kupimy bliskim, KOCHAM JĄ PONAD ŻYCIE i mam nadzieje że będzie dobrze ale nie jest Bo myśl o niej mnie niszczy i nie da się nie myśleć jak tak bardzo brakuje Tobie tej osoby z którą żyłeś 24h. Jeżeli jest jakiś chłopak który potrafi mnie wesprzeć to bardzo proszę, przyda się rozmowa jak sobie s tym razdzić.