Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona niewiedzaca

sknera czy racjonaliosta?

Polecane posty

Gość zona niewiedzaca

Wtam. Jestesmy z mezem 8 lat po slubie, ja pochodze z bardzo biednej rodziny, gdzie doslowne na nic nie bylo. Gdy poznalam meza, ktory pracowal za granica, przywozil mi przerozne rzeczy, spelnial moje zachcianki (co prawda bardzo skromne i niewygorowane) to nie moglam uwierzyc jakie szczescie mnie spotkalo. Z biegiem czasu ukonczylam studia, zaczelam pracowac i patrze jak inni zyja, zaczelam sie zastanawiac czy postepowanie mojego meza jest wlasciwie, mianowicie, kupuje on zazwyczaj uzywane rzeczy, ktore po niedlugim czasie sie psuja i nie ma z nich pozytku, wszystko robi sam, zeby komus nie placic, najtansze jedzenie, ubrania tez. Ja wole mniej a lepszej jakosci. Nie wiem co myslec.

Gość gość
zgadzam sie z toba - tez wole miec mniej ale zeby to bylo porzadne i dobrej jakosci, w sumie dotyczy sie to wszystkiego - ciuchow, sprzetu elektronicznego, zywnosci itd..

Gość zona niewiedzaca
Dziekuje za odpowedz. nie wiem jak mu to wytlumaczyc, zeby mnie zrozumial. gdy patrze na 3. zepsuty uzywany ekspress do kawy ktore zajmuja caly schowek to cezko mi sie powstrzymac, zeby mu nie powiedzec sknerusie ;)