Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malummka

zazdroszcze jej faceta...

Polecane posty

Gość malummka

Zazdroszcze koleżance faceta. jest wspanialy, można powiedzieć ideał. przystojny, szarmancki, kulturalny, a przede wszystkim wpatrzony w nią jak w obrazek. widać, ze zrobiłby dla niej wszystko, świadczą o tym wszystkie nawet te najdrobniejsze gesty, które dla niej robi. wszystko bym dała, żeby spotkać takiego faceta...mój nie dorasta mu nawet do pięt :(

Gość Taka sobie jedna.....
Twoj nie jest wpatrzony w Ciebie?To po co z Nim jestes?

Gość malummka
jestesmy razem 6 lat, mieszkamy razem, mamy wspólne zobowiazania finansowe, nie jest łatwo odejść po tylu latach. dopadla nas rutyna, miłość przerodzila sie w przyzwyczajenie, ale nie chce odchodzic, bo i tak nie wierze w to, ze keidykolwiek spotkam takeigo faceta jak koleżanka, wiem, ze on tez nie odejdzie, bo jest mu ze mna wygodnie

Gość Pani    Cenzor
Ja mialam jednak kupę szczęścia, też mam faceta, który jest dla mnie jak anioł i też mi go wszyscy zazdroszczą. Jesteśmy razem b. długo i mam nadzieję , że tak zostanie. Nie można być ze sobą z przyzwyczajenia i z wygody, tak się nie da żyć.

Gość Taka sobie jedna.....
No tak...rutyna i bycie z kims dla wygody...wspolczuje .....sa trzy opcje. 1.Odejdziesz i kiedys poznasz kogos kogo pokochasz i On Ciebie pokocha 2.Zmienisz cos w zwiazku.np.zapros swojego faceta na randke.Musicie gdzies si wyrwac aby przerwac rutyne.Moze znajdzcie sobie wspolne hobby? 3.Bedziesz "dusila" sie w tym zwiazku i bedziesz nieszczesliwa do konca swoich dni ....moze byc tak,ze On 1wszy odejdzie od Ciebie --- Ja jestem ze swoim facetem 9 lat i szczerze Ci napisze,ze po 5 latach bycia ze soba cos zaczelo sie psuc ale poradzilismy sobie i kryzys zostal zazegnany i dzis jest lepiej niz na poczatku bycia ze soba

Gość gość
ten chodzący ideał za jakiś czas z pewnością okaże się psycholem bo ideały nie istnieją, kochaniutka :D