Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy taki tekst do chłopaka do przegięcie? napisał "pewnie jeszcze śpisz"

Polecane posty

Gość gość

a ja "pewnie śpię i tylko przyśniło mi się,że poznałam takiego fajnego i miłego chłopaka i to,że dostałam smsa i teraz odpisuje pewnie też mi sie tylko śni ;p "

Gość gość
zależy czy to Twój chłopak na stałe czy nie. Jeśli niedawno sie poznaliście np to zbyt wylewnie jak dla mnie

Gość gość
tak, poznaliśmy sie parę dni temu :D ale jest między nami coś ;) coś dobrego, on mógłby spędzać ze mną bardzo dużo czasu, a ja czasem nie mam siły, ale nie chcę by myślał,że mi nie zależy więc wolę napisac coś miłego ;) szkoda,że przegiełam :( ale taka już jestem.może go to nie zrazi

Gość gość
ja p*****le, zenada :o

Gość gość
może nie zrazi ,ale faceci lubia troche pozdobywać wiec bądź mila ,ale niech nie mysli ,że bardzo za nim szalejesz od razu ;) na początku znajomości z facetami trzeba ostrożnie wiem z doswiadczenia :P jak facet zobaczy ,że sie szybko zakochałaś to może sie ulotnić

Gość gość
oj, ale on napisał dużo dłuższego smsa niż tylko pewnie jesszcze śpisz, a ja do tej końcówki nawiązałam :P wczesniej napisał,że coś tam ...miło przeczytac cos takiego z rana, dziekuje, wiec chcialam byc jeszcze milsza ;) wczoraj spedzilismy razem 8 godzin..

Gość gość
hmmm no to chyba ,że tak ... ale czasem warto żeby właśnie facet wysilił sie troche bardziej :) tzn nie bądz tez jakas bardzo niedostepna ,ale czasem daj sie pozdobywać

Gość juz po ptakach
rozumiem, ze poczatki sa ekscytujace, ale qzwa: jaki elaborat :D przystopuj troche, bo jak tak dalej pojdzie zaglaszczesz kota na smierc ;)

Gość gość
no rzeczywiście straszne rzeczy, powiedziała chłopakowi że jest fajny i miły...

Gość gość
moim zdaniem może teraz zabiega itd ,ale jak będziesz tak mu słodzić to może sie łatwo znudzić , już to kiedyś przerabiałam... facet miał fioła na moim punkcie ,a kiedy ja sie zaangażowałam coraz mniej sie odzywał

Gość gość
no dobra może macie racje :P chociaż kiedyś przerabiałam to z exem - pisaliśmy sobie o naszych uczuciach, emocjach, przezywalismy wtedy najlepsze chwile - nie widze w tym nic złego...ale ok przystopuję, bo moze faktycznie za wczesnie ;P to co mu teraz napisac?"żartowałam" ? :xD pisałam przez sen ? :D

Gość gość
i to raczej nie jest typ podrywacza itp. myślę,że on zasługuje na to co najlepsze, na komplementy na wszystko....

Gość gość
teraz nic już nie pisz tylko na przyszłośćmu aż tak bardzo nie słódź .. możesz napisac czasem cos milszego ,ale nie ciagle nawet jesli on ciagle pisze bo faceci z reguły sie potrafia szybko znudzic

Gość gość
e tam co się krygujecie, jakieś głupie gierki.... napisała to co czuje i fajnie, jak jest normalny to nie "przestraszy się" i nie zwieje, a jak zwieje to nie masz czego żałować :)

Gość gość
z doświadczenia wiem,że faceci się nudzą jak 'zaliczą' ;p a tak to? też lubią emocje...dokładnie, zgadzam się, nie ma co sie przejmować, skoro sie spotykacie on jest równie zaangażowany co i ty to dlaczego masz mu nie pisać nic dobrego,oj ludzie ludzie, a potem starymi pannami zostaniecie z takim podejściem,że tego nie można bo coś tam :D 🖐️

jako samiec chciałbym otrzymywać takie wiadomości od kobiety na której mi zależy, przynajjmniej miałbym świadomość, że dla niej równierz jestem ważny ;)

Gość gość
dzięki pener :D :) ja też tak pomyślałam, skoro mogę być miła to dlaczego nie ? :) poza tym chciałam mu się odwdzięczyć za to "pewnie jeszcze śpisz" - ponieważ ja jestem bezrobotna on pewnie myslal,że spie do 12 itp ;p chcialam mu pokazać,że mimo tego nie bede dla niego wredna;p a nie jestem też jakąś mameją :P na żywo często się z niego zgrywam i on ze mnie ;) wesoło nam razem . czekam na jego odpowiedź teraz xD

Gość gość
nie ma jak problemy gimbusow:) spisz?? nie spisz?? a czemu jeszcze spisz?? czemu juz nie spisz?? a jak nie spisz to robisz?? to jest zycie