Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gapa123

co sie dzieje ?

Polecane posty

Gość gapa123
a czy to wgl możliwe żeby zajść w 11 dc , jesli mam cykle 28 dniowe ? z obliczeń wynika że są to dni niepłodne

Gość &&&&&&&
sperma partnera może zostać kilka dni w pochwie!

Gość gapa123
no to ładnie , nie wiem jak to mogło sie stać mój były już teraz chłopak miał dużo dziewczyn i z każdą stosował stosunek przerywany , żadna nie wpadła czy możliwe że miałabym takiego pecha ;/

Gość gość
bardzo możliwe :) akurat ciąże maja to do siebie że najczęściej trafiaja sie tam gdzie sa nieplanowane :P

Gość gapa123
no to że nieplanowane to wiadomo , tyle że on z każdą z nich nie planował , nie wierze ze mam aż takiego pecha ,on nigdy nie bedzie ze mną nawet ze względu na dziecko ;/

Gość gapa123
;///

Gość cmbjdsvbiehvufh
bardzo bardzo możliwa ciąża!!! co z tego ze tamte nie zaszły? to nic nie znaczy!

Gość gapa123
to co mam teraz mysleć że tak miało być ? że to ja miałam z nim wpaść , a może odrazu przeznaczenie ;////////////

Gość gapa123
???

Gość gość
co ty p********z? r*****aś się BEZ ZABEZPIECZENIA a teraz masz pretensje do całego świata? to szczęście że tamte nie zaszły a u ciebie to nie żaden pech tylko normalna kolej rzeczy. sex-zapłodnienie-ciąża-dziecko! Co z tego ze sex przerywany? poczytaj ile dzieci jest ze stosunku przerywanego :D nie chciałaś się zabezpieczać to teraz bedziesz matką z dużym prawdopodobieństwem. to nie żadne przeznaczenie ani cud boży tylko NATURA! kopulowałaś to będziesz mieć potomstwo - tyle

Gość gość
dostałam okres 29 dnia cyklu, jednak martwi mnie to czy jest możliwość ze jestem w ciązy a miałam okres...

Gość gość
może tak być?

okres i ciaza????o bosze.... moze poczekaj z pol roku i jak co miesiac bedziesz miala okres to moze faktycznie nie jestes w ciazy..a moze od razu wez sobie kolo i...w czolo?

Gość gość
bozee pytam tylko bo do 3 miesiaca mozna miec normalnie