Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu baby po 30 tak się irytują kiedy

Polecane posty

Gość gość

30- 38 letni ( max 40 letni ) spotykają się z dziewczyną 20 - 25 letnią? Nawet panny nie znają a już ją od głupich, smarkatych, bezmózgów lecących na kasę wyzywają. I co je to obchodzi? Zazdrość?

Gość gość
Nie wiem, Ja się nie irytuję, kobieta 25 letnia to już dojrzały człowiek nie głupi małolat.

Gość gość
faceci 30- 38 letni ( max 40 letni ) spotykają się z dziewczyną 20 - 25 letnią? Nawet panny nie znają a już ją od głupich, smarkatych, bezmózgów lecących na kasę wyzywają. I co je to obchodzi? Zazdrość?

Gość szukam zony jak szalony
Baby to sie piecze na Wielkanoc a plotkarzy znajdziesz wszedzie

Gość gość
A że obgadują? Przecież to norma, nie wiem czy zazdrość ale na pewno głupota, a tej nie brakuje, to choroba 99% populacji :D

Gość gość
Ja się nie irytuję :) Mnie irytuje wyłącznie, kiedy zaniedbany 30-latek opowiada, że 30-latki już się sypią. Może spojrzałby najpierw na siebie? A tak poza tym, każdy się spotyka, z kim chce.

Gość gość
30 latki to młode piękne kobiety, zakapiory zawsze będą zakapiorami, czy mają 20 czy 80 lat

Gość elytka39
mnie nie irytuje widać umysł takiego pana został na poziomie 20latka stąd takie jego wybory ;)

Gość gość
Edytka i to wcale nie objaw irytacji...Niby ok, mi to nie przeszkadza ale wbiję szpilę, obrażę, dowalę.

Gość Fanka fanów
Ja tez mam to w d***e. Ale tak jak napisal ktos wyzej irytuje mnie jak ludzie gadaja, ze trzydziestki to same maciory.

Gość Fanka fanów
Ale w sumie to zagalopowalam sie troche :P tylko kafeterianie tak gadaja :D

Gość elytka39
ale jaką szpile?? po prostu akceptuje to że ktoś dobiera się nie tylko dojrzałością fizyczną lecz przede wszystkim emocjonalną:) o ile dobrze znam takich facetów to wiekszośc z nich zachowuje się jak sliniace niedorozwoje na widok młodej kobiety. Sa wrecz humorystyczni:D:D:D i jak dla mnie aseksualni ;)

Gość gość
Fajnie tylko dojrzałość emocjonalna nie idzie w parze z wiekiem. Sama więc sobie zaprzeczasz. Twierdzisz, że taki facet mimo 30 kilku lat może być na poziomie 20 latki jednocześnie odmawiasz 20 latce poziomu emocjonalnego kobiety znacznie starszej. Jak napisałam wyżej coś mi tu nie pasuje. Aż nadto znam takie zagrywki. Niby ok ale dowalę. Coś na zasadzie: A wolał tą cycatą - nic do niej nie mam, nie każdy lubi małe, krągłe piersi, niektórzy wolą zwisy do ziemi ha ha :D

Gość Fanka fanów
Nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora. Ale rzeczywiscie czesto faceci zachowuja sie dosc prymitywnie gdy maja doczynienia ze znacznie mlodsza od siebie dziewczyna. Wiem to z wlasnego doswiadczenia :P

Gość Rudzia12
Nie, mnie nie interesują związki z dużą różnica wieku. Irytują mnie natomiast faceci z 40chą na karku , którzy obśliniają się na widok nastoletnich dziewcząt - FUJ

Gość bo glupie dziady mysla
ze piekna 19 latka na niego poleci, co on ma jej do zaoferowania oprocz kasy?a jak taka poleci na kase to wiadomo co za jedna.taka woli przystojnego i inteligentnego faceta w swoim wieku, max 5 lat starszego

Gość gość
Mówimy o 20 - 25 latkach. Ja uważam, że taka dziewczyna może polecieć na mężczyznę 30+ i tnie z powodu kasy.

Gość gość
Czemu wspominacie tutaj o tym, ze 30 latki to próchna. Przecież nikt tutaj tak nie twierdzi. Obrona na zapas?

Gość Pantegram
@gość: myślę, że "bo głupie dziady" zgodnie ze swoim nickiem nie miał na myśli atrakcyjnych facetów 30+ ;) Jasne, że starszy facet może być atrakcyjny (skoro kobiety 30+ mogą świetnie i młodo wyglądać, to faceci tym bardziej, zwłaszcza, że płeć brzydka wg mnie starzeje się piękniej). Jednak nie oszukujmy się: wielu panów, zwłaszcza w Polsce, już za młodu o siebie nie dba... I takim wiek z pewnością urody nie doda. Typowy okaz to: łysinka, piwny brzuszek, brzydkie zęby (lub braki w uzębieniu), fatalny, niechlujny ubiór. Do tego maniery (i często zapach) menela. Zazwyczaj inteligencją, pracowitością ani zaradnością życiową (kasą) też nie grzeszy, bo każdy człowiek mający trochę poukładane w głowie i sercu, wie, że o prezencję trzeba dbać, by a) robić na innych dobre pierwsze wrażenie, b) dostać dobrze płatną pracę. I takie... takie nic z wyglądu i charakteru, startuje do panny: młodej, pięknej, pachnącej i dobrze ubranej. A często także inteligentnej i/lub sympatycznej. No i szczerze - co taki facet może zaoferować takiej pannie, to ja nie mam pojęcia? Ani wyglądu, ani młodości, ani inteligencji, ani nawet kasy... Dwa różne światy pod każdym względem. Na co on liczy i czemu nie boi się linczu? A w ogóle, to przecież wiadomo, że jak starszy gość startuje do młodej laski, to chodzi mu o seks. A to oznacza, że taki gość uważa, że im młodsze i ładniejsze ciało, tym lepszy seks. Co zaprowadziło mnie do wniosku, że faceci tej kategorii albo w ogóle seksu w życiu nie uświadczyli (bo ze względu na ich charakter i/lub wygląd nikt ich nie chciał - zazwyczaj kończą jako starzy kawalerzy), albo nigdy nie uświadczyli dobrego, zdrowego seksu. Czego w takim razie doświadczyli? Aż wyobrażać mi się odechciewa. Każdy normalny człowiek, który jest lub był w satysfakcjonującym związku, wie o tym, że wygląd w sferze seksu nie jest tak istotny, jak przedstawiają to media. Jeżeli kogoś kochamy, przymykamy oko na jego fizyczne mankamenty, a główną podnietą i tak jest świadomość posiadania tak blisko osoby, którą znamy i cenimy. IMO łatwiej jest uprawiać seks z kimś obcym i na jedną noc aniżeli z kimś, kogo chociaż trochę znamy. Natomiast taki przygodny seks nigdy nie będzie tak satysfakcjonujący, jak zbliżenie z kimś dobrze znanym i kochanym, choćby dlatego, że stały partner zna nasze ciało i najlepiej wie, jak nam sprawić rozkosz. Osoba obca ani nie będzie wiedziała jak, ani nie będzie chciała sprawić nam maksymalnej rozkoszy - bo zajmie się własną. Podsumowując: gość "stary dziad", który liczy na wyrwanie młodej, zgrabnej laski jest: a) nieszczęśliwym frustratem b) egoistycznym głupcem o zbyt wysokim mniemaniu o sobie. Mam o takich jak najgorsze zdanie.