Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Madziula mnie nie ma jak poinformować gdyby zmieniła zdanie i nagle zaczęła mnie

Polecane posty

Gość prawiczandra92

chcieć. To straszne że Madzia mnie nie chciała w czasach kiedy ja byłem z nią w liceum.

Gość Story of the Year
Na kilku tematach pytales co z toba nie tak ze dziewczyny znalezc nie mozesz. Widze po kolejnym debilnym temacie ze nikt ci chyba odpowiedzi nie dal wiec ja dam. Jestes c**a, przezywasz 1 kosza od 1 laski ile juz? Pol roku? Chlopie wez sie k***a ogarnij. Z takim podejsciem nigdy nikogo nie znajdziesz. Kto normalny pakowalby sie w zwiazek z kims kto pol roku roztrzasa jednego kosza? Chyba tylko masochista. Co by sie stalo gdyby nagle caly swiat ci sie zawalil? Tez siadlbys i zaczal plakac i czekalbys az ktos ZA CIEBIE ci zycie ulozy? Po drugie siedzac przed kompem i jeczac jak ci zle i niedobrze nic nie zdzialasz. Jezeli chcesz znalezc sobie kobiete to podpowiem ci - musisz wyjsc do ludzi a nie p******ic w kolko jak ci zle i niedobrze na forum.

Gość Story of the Year
A jal chcesz kohos poznac jak wiekszosc czasu wolnego zpedzasz na kafeterii a jak gdzies wychodzisz to tak zeby mama nie widziala. Jak z matka NORMALNYCH relacji nie potrafisz zbudowac to jak masz zamiar budowac jakiekolwiek relacje z innymi kobietami??

Gość Story of the Year
" Ja z matką nie mam zdrowych relacji bo ona mnie przytłoczyła swoją osoba, dziewczyna chyba by nie była taka jak ona beznadziejna." X Gowno prawda- to ze nie masz normalnych relacji z matka oznacza jedynie ze sie nie starales o jakiekolwiek relacje z matka badz na wszystko przytakiwales bez zastanowienia sie. Teraz z kolei dziwisz sie ze matka cie przytlacza swoja osoba. Ciekawe dlaczego?? :D

Gość Beruthiel
Może napisz coś do Madzi, żeby zmieniła zdanie o swojej decyzji.

Gość Bull Dog
Jaki głupi jesteś

Gość gość
nie zrzucaj swych niepowodzen na matke mozna cos tam popsioczyc a bo to czy tamto źle ale ty zrobiłes z matki potwora nieładnie

Gość Beruthiel
Napisz mail do Madzi :)