Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaBeka

pomoc dla zaburzeń odżywiania

Polecane posty

Gość justatlusta
Jumpero ! dziekuje za rady jak wczesniej pisalam cwicze zumbe fitness I mel b na youtube :) spaceruje itd miesnie tez chce wyrobic ale najpierw musze zrzucic ze 30 kg a wymarzona waga to 54 pamietam jak mialam 58kg to I tak sie sobie nie podobalam brzuch odstawal ! musze schudnac ! !

Gość justatlusta
nie pojawila sie odp dziwne Jumlero dzieki za rady ja cwicze zumbe fitness I mel b z yt. :) o miesniach marze ale najpierw musze schudnac najlepiej 2in1 odchudzanie + cwiczenia na miesnie lacznie

Gość Jumpero
Justyś Pamiętaj też o pewnej zasadzie. Nie przytyłaś tych 30 kg w 2 miesiące więc nie licz na to że we wrześniu będzie te wymarzone 54 kg :D Jeżeli chcesz schudnąć tak zrzucić 30 kg , nie stracić przy tym zdrowia i nie utracić elastyczności skóry no to przy dobrych wiatrach myślę że za 2 lata osiągniesz cel. Możesz szybciej ale jeżeli nie chcesz się zbyt szybko zniechęcić to nie polecam. Ty nie tylko odchudzaniem żyjesz. Potzrebujesz energię do codziennych innych problemów, do pracy, do nauki, do obowiązków w domu ... musisz zatem jeść tak aby normalnie funkcjonować i mieć apetyt na zycie. Ćwicz sobie regularnie po 3 razy tygodniowo na początek po 20-30 minut. Tak aby zakwasów nie było za bardzo. Po kilku miesiąch możesz 4 -5 razy w tygodniu po 30-40 minut. Spróbuj polubić truchtanie ;) Wyjdź na ulicę i biegaj sobie. I nie patrz że jacyś debile się na Ciebie patrzą bo taka gruba i tłusta baba biegnie :D Tacy się znajdą choć większośc ludzi i tak obojętnie przejdzie. Ja tam bym się do Ciebie uśmiechnął i złapał za rekę pewnie aby pogadać :D Trzeba próbować i walczyć z trudami swojego życia.

Gość justatlusta
ewka napisalam meila :)

Gość justatlusta
ja mieszkam w Austrii tu to nawet nikt sie nie patrzy :) normalka na rolkach w stroju kapielowym dziewczyny jezdza :)

Gość Jumpero
Fajnie masz ;) Pewnie jesteśmy za nimi 100 lat.

Gość justatlusta
ewka mi sie marzy taka figura a ile wazysz przy jakim wzroscie jesli mozna zapytac :)

Gość gość
mialam bulimie 10 lat. beznadziejny przypadek. jestemzdrowa od ponad roku. jem 6 razy dziennie, jem slodycze, pizze, wszytsko na co mam ochote (wszystko oczywiscie planuje zarowno pory jak i ilosci jedzenia) odzywiam sie zdrowo, nie przyutylam ani grama, a nawet schudlam kilogram odkad jestem zdrowa. I wcale mnie to nie dziwi. Gdyby kazda bulimiczka rozumiala sowje cialo i mechanizmy swojego orgaznizmu z pewnoscia nie chcialaby kontynuowac zycia z ta choroba.

Gość ewaewa22
moja waga obecnie 66 kg przy 168cm, dążę do 60

Gość justatlusta
hej jest tu ktos z wczoraj :) u mnie dieta super zjadlam okolo 800 kcal. 20 min cwiczen I 2 godz.spaceru :) Heute ich muss sagen war toller Tag :))