Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Feromony

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie w ich istnienie? czy kiedys mieliscie przyklad, ze dzialaja?

Gość Katarzyna Wielka _
Hmmm nie wiem sama... na pewno można kupić feromony jako perfumy, ale czy działają... nie próbowałam ;)

Gość ecie pecie wierszoklecie...
wachalas kiedys swoje skarpetki po wyjeciu nog z trampek w upalny dzien?

Gość gość
Tak, ale te pelnia funkcje odwrotna: odstraszaja!!!

nie ma feromonów- w ludzkim ciele są tylko ich pozostałości - atawistyczny mechanizm seksualny, a ludzie dobierają się nieświadomie - mózg wyczuwa u partnera jak najbardziej odmienny zapach - róznorodość genetyczna, typowa biologia :classic_cool:

Gość +35
jeśli spotykasz parę z których jedno jest tak brzydkie i wcale nie bogate jako atut zastępczy a to tego nizbyt rozgarnięte i im dłużej się im przyglądasz to bardziej dostrzegasz, że pasują do siebie jak pies do jeża, to znaczy niechybnie, że wiążą ich feromony. i to nie ma nic wspólnego z tymi w perfumach

Gość gość
Powiem szczerze , że działają.. Ja kupiłam ot tak, żeby przetestować z ciekawości, nie oczekiwałam jakiś spektakularnych efektów, no ale popsykałam się nimi w takich miejscach jak normalne perfumy, pojechałam do chłopaka i nic mu nie mówiąc że je mam na sobie , po prostu robiłam to co zawsze, przytulaliśmy się, całowaliśmy i on to 'poczuł' zaczął tak mega się przytulać i dotykać i non stop to wąchał, mówił że tak ślicznie podniecająco pachniesz, tak jakby wiecie nie mógł się oderwać, tak jakby cały się skupił na tym i nie mógł przestać i potem zobaczył to w torebce u mnie i powiedział, że tak coś myślał że to musiały być feromony i właśnie mi to tak opisał że nie mógł przestać, tak jakby go uzależnil i pobudził ten zapach, no i powiem że jestem naprawdę zadowolona i zachwycona tym efektem : )

Gość gość
je je je

Gość gość
moj stary ma ich pelmo jak wraca z roboty :-D

Gość gość
Niektórzy mają naturalny talent. Do gotowania, do majsterkowania, do sportu… do podrywania. Mieć naturalny talent, oznacza posiadać cechy atrakcyjnego mężczyzny. Ale jeśli po prostu urodziłeś się słaby, albo na słabego wychował cię dom rodzinny czy też środowisko , to ile czasu zajmuje, żeby się oduczyć nawyków wpojonych przez kilknaście lat!!!! Ja niestety byłem takim słabiakiem. Myslałem już nawet że dla mnie nie ma ratunku. Wtedy z pomoca przyszedł mi kumpel który opowiedział mi o feromonach ( zamawiał z http://pherowin.pl) , poskładałem się z nim na większą ilość i szliśmy na łowy. O dziwo nasze wyniki były znacznie lepsze niż wcześniej. Szczególnie zdziwiłem się jak raz same zagdały nas dwie całkiem ładne dziewczyny. A jak już mówiłem nie miałem nigdy wiary w siebie.