Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dual sim kto ma? Potrzebuję info

Polecane posty

Gość gość

Na jakiej zasadzie działa taki telefon? Mając dwie karty różnych sieci np era i plus czy obie będą cały czas aktywne i z obu będę mogła w każdej chwili z korzystać. Czy np gdy będę korzystała z karty z plusa osoba dzwoniąca na erę dodzwoni się? Konkretnie chodzi mi o nokię 206.

Gość gość
obie są aktywne cały czas, ale jak akurat rozmawiasz na jednej karcie, to chyba logiczne, że osoba dzwoniąca na drugi numer bedzie miala zajete, nie?:o

Gość gość
a czy taki telefon pokazuje na którą kartę ktoś dzwoni?

Gość gość
Pokazuje ale jak bardzo wyraznie to zalezy od modelu. U mnie niespecjalnie to jest widoczne i bardzo ubolewam nad tym...

Gość Mysza_87
mam dual sima w tel kruger&matz move jedną kartę mam w play'u -korzystam głównie z netu, a drugą w plusie. I jak np dostaje smsa na plusa bez problemu się przełączam. W playu jestem w internecie cały czas online. Wcześniej miałam LG - L3 dual sim i zdecydowanie nie polecam, wieszał się i ciężko się przełączało. Ten jest zdecydowanie fajnejszy

Gość gość
z dual sim mam myphone s-line, jest znacznie lepszy od kazdego modelu krugera, we wsztstkich testach, u mnie bez awaryjnie od paru miesiecy

Gość gość
mam np dwie karty plus i play moga byc obie aktywne moze byc jedna wylaczona mozna dodzwonic sie na dwie chyba ze aktualnie rozmawiasz u mnie w Nokii pokazuje sie na jaka karte kto dzwoni

Gość gość_anka
Dual sim to dwie karty, ja pracuję na Areo 2 gdzie głównie korzystam z netu i z Play'a. Mam telefon Kruger&Matz Live.