Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana29,,

staram się o dziecko, mój mąż powiedział...

Polecane posty

Gość zadbana29,,

...że przestałam go pociągać. A ja dbam o siebie naprawdę! maluje paznokcie, chodzę w makijażu tzn, pomadka, eyeliner, tusz to rzęs. Mam średniej długości, ciemne blond włosy i grzywkę ściętą na bok :) no dowód zdjęcie: http://m.ocdn.eu/_m/ef076941687d0aa457bbcbc9d44602ee,62,37.jpg On powiedział że nie chce już sie starać ze mną o dziecko

Gość zapewne masz luźną pochwe
dlatego nie chce się starać, musisz iść na waginoplastykę a wtedy będzie chciał ci włożyć

Gość gość
nie widać zdjęcia :p

Gość zadbana29,,
musicie skopiowac caly link bez tej spacji wtedy widac moje zdjecie. znajomi mówią mi ze jestem ładna a tu nagle mąz wyskakuje z tekstem ze go nie podniecam :(

Gość gość
sama się starasz?bez męża?

Gość gość
ja w tym linku spacji nie widze

Gość zadbana29,,
spacja jest prawie na końcu przed przecinkiem

Gość gość
nie otwierajcie tego linka!!!!! wirus!!!!!!!

Gość gość
tez nie wchodzi,caly bialy ekran jest,zdjecia nie wyswietla

Gość gość
może kładziesz za duży nacisk na te starania? ja niedawno postanowiłam przestać się starać, bo zamiast odczuwać przyjemność myślałam tylko "może się tym razem uda". możliwe, że przez te starania wasz seks stał się trochę inny a on podświadomie czuje że chodzi tylko o zapłodnienie?

Gość gość
wirus!

Gość gość
nie otwierajcie tego linka- to spamerka!

Gość knlknlk
nie ma wirusa, normalne zdjecie

Gość Panikara :)
prowo ;)

Gość gość
znam wiele takich co maluja paznokcie, maja pelnu makijaz, elegancka fryzurke, co z tego jak ten efekt psuje nadwaga, gruba d**a i faldy, zaden makijaz kobiecie nie pomoze jak jest gruba...

Gość gość
pier***olnij sie w ten glupi łeb!!Jak ci przeszkadza nadwaga to jestes pustakiem i tyle,rozumiem otylosc ale nadwaga?kazdy jest jaki chce!!!

Gość gość
losie mozesz sobie krzyczec ile wlezie, ale to twoj facet ma dosc twojej tlustej d**y nie ja. Faceci sa tak skonstruowani, ze jak nie jestes zgrabna, a wczesniej bylas, a teraz zmienilas sie w szafe trzydrzwiowa, to mozesz sobie klasc nie wiem ile tapety na twarz i nie wiem jakie tipsy robic, to jak cie zobaczy z faldami bez ubrania, to koniec. Co ci da tapeta na twarz, jak bez ubrania, jeste grubym pasztetem, ktoremu sie wszystko trzesie jak galareta, gdzie skora z samymi dziurami i faldami. Idz spojrz w lustro, popatrz czy wygladasz dobrze w bieliznie albo nago, jezeli nie to na nic twoje nowe pazurki i fryzurka czy makijaz, bez ubrania pokazuje sie "naga" prawda, czyli nadwaga I jak masz go pociagac, jak on chcialby kochac cialo super laski w sexy bieliznie, a nie wytapetowanego klauna, z kolorowymi pazurami...

Gość gość
prawda jest taka, ze ten makijaze, pazurki i fryzurki sa potrzebne tylko nam kobietom dla innych kobiet, a faceci maja to w d***e, oni i tak tego nie widza, widza, cycki, zgrabny tylek, zgrabne cialko. Ja to zaniedbalas, to co sie dziwisz ze go nei pociagasz. Facet to nie kobieta, kiedy to zrozumiecie...