Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o osobach które od wielu wielu lat siedzą całymi dniami na Kafeteri?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie to złamasy i życiowi przegrańcy Gdzieś dziś widziałem taki temat i gadali ile są np. PrawaTywa 8lat!!! Asia Cebula 6lat!!! Przemek od 2008roku prawictwo pospolite też dobrych pare lat, ktoś tam jeszcze gadał że od 10 lat na kafe, ktoś inny od 5, ktoś inny od 9lat Wy jesteście poyebani? Do psychiatry naprzód marsz... To jest widze gorsze od ćpania i alkoholizmu, to powinni leczyć A pewnie jak nie mają dwa-trzy dni dostępu do kafe to chodzą jak alkoholik na delirce, ciagle rozdrażnieni, poddenerwowani bo brakuje im kafe... Żal mi takich ludzi ;(

Gość gość
Dla mnie to chorzy ludzie, straceńcy... życia realnego nie mają, są wyśmiewani, żadnego autorytetu, bida z nędzą, żadnych znajomych to przenieśli się do wirtuala i żyją na kafe... Też mi ich szkoda, NFZ chyba jeszcze tego nie leczy niestety

Gość gość
Szczerze?-myślę ze to pracownicy Kafeterii. Z autopsji wiem że kiedy mam więcej j wyjazdów w ogóle tu nie zaglądam,Kiedy wracam do domu lubię tu wpaść na pół godziny czy tam godzinkę i tylko na ogólny bo tu kumuluje się wszystko-od polityki do d.upy .I tak sobie zaglądam od czasu do czasu od 1,5 roku Sądzę że nicki przez ciebie podane sa kreacją ludzi stąd którzy w myśl biblijnego przysłowia"nie napisaliby niczego gdyby nie mięli pozwolenia z góry"

Gość gość
Ja kiedyś przez miesiąc udawałem podobnego debila jak Przemo i też od razu było gadanie ze jestem projektem, ze mam układy z adminami, gówno miałem, co chwile był ban, ale IP zmienne więc jechało sie dalej, a kazdy z was zaraz myśli ze kazdy ma jakiś układ, nikt nie ma A te nicki co wymieniłes plus kilka kilkanascie innych znanych na kafe to po prostu uzależnieni ludzie i faktycznie powinni to leczyć bo kafe jest całym sensem ich "życia"

Gość bernark
jennifer8787 też się dzisiaj żaliła, że jej małżeństwo się rozpadło przez kafeterię , a mimo to tu jest nadal od 11 lat , czasem widzę, że tu nadal STARA GWARDIA zagląda !

Gość gość
gość z 22.07.13 Aha... rozumiem że jedna z gwiazd samą siebie broni spod pomarańczy... żałosne... :D

Gość PrawaTywe
Ja to jestem male miki! Prawdziwe rekordy biła Jennifer, siedziala tu 11(!) lat :D i CarrieBradshaw.

Gość bernark
a Jarek23 ile On tu napsuł krwi i nerwów kobietom to klękajcie narody , pewnego razu sobie wymyślił, że jeżeli na Jego poście nie będzie 1000 wpisów w ciągu jednej doby to utopi małego kotka w kiblu i kobiety pisały i pisały aby małego kotka uratować przed utopieniem

Gość gość
Ale jesteście jebnietym polaczkowym plebsem. Spójrz w lustro i powiedz - jestem brzydkim gownem nie mam kasy nie p*********le się do bogatych ładnych bo o co, na kim więc upuszcze swoje frustrację za swe nie powodzenia o wiem na kafe i jego użytkownikach. Won bo i tak się spotkamy w tym samym dole 🖐️ więc ciesz się ze znajomych swych póki dychasz a oni obgaduja cie za plecami. Nie pozdrawiam bo nie ma o co

Gość gość
Ahs na kafe siedzę ponad 3lata :) cieszę się bo przeżywam życie tak jak chce i ty kurwo z c****m jeden z drugim nie będziesz mi niczego narzucać bo to moje życie i tak wszyscy zdechniecie, a ja przynajmniej się nie nudzę w towarzystwie wam podobnym. Dziś się skupie na modlitwie o nowotwór dla was i waszych najbliższych. Ot tak co byście nabrali pokory i zastanowili się nad swoim życiem

Gość gość
Nic. Lubią, więc siedzą.

Gość gość
Ahs na kafe siedzę ponad 3lata cieszę się bo przeżywam życie tak jak chce i ty k**wo z c****m jeden z drugim nie będziesz mi niczego narzucać bo to moje życie i tak wszyscy zdechniecie, a ja przynajmniej się nie nudzę w towarzystwie wam podobnym. Dziś się skupie na modlitwie o nowotwór dla was i waszych najbliższych. Ot tak co byście nabrali pokory i zastanowili się nad swoim życiem Idźże do psychiatry.

A ja lubie na kafe yebnąć jakieś dobre prowo Przy piwku wena mnie chwyta, na jutro coś wykombinuje Lubie wkręcać idiotki, a najlepsze są pewnie ich japy i szczena na podłodze jak oświadczam im nagle że to prowo ;) Ide spać, trzymta sie gimbusy :D :D :D :D

Gość gość
przed snem pomodle się o ten j****y nowotwór dla założyciela tematu jak i z****ncow którzy się negatywnie w nim wypowiadają. Oby wam k***a płuca d**a wyszły z bólu wam i waszym dzieciorom!!

Gość gość
ty pijak, a czemu nie faceet34 ?

Gość gość
Ja, Mietek Waligr***a ;)

Gość miecznik w sutannie
strata czasu, marnowanie życia, ale to samo sądzę o ludziach z***********cych od rana do nocy marnowanie życia

Gość gość
ja siedze w wolnym czasie moze 3 miesiac.i podoba mi sie