Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę dostać pracy ? Wysłałam prawie 150 CV

Polecane posty

Gość gość
bo polskie media kalmia, z Polski wyjechalo conajmniej 6 milionow ludzi, pojezdzijcie sobie po wsiach i miasteczkach, sami starzy albo male dzieci. Juz zapelnilismy name Polakami cala Europe, a ze i w ich krajach padly firmy, bo bankierzy i UE zalatwili gospodarke, to miejsc pracy coraz mniej, w innych krajach tez juz powoli wszystko sie zwija...

Idzprawnik Tak, tak, w takiej Skandynawii też podobno socjalizm, a ludzie się pchają drzwiami i oknami, między innymi Polacy. W Somalii jest kapitalizm, zapraszam...

Gość Tworzymy CV
Pracodawcy ignorują wysyłane przez Ciebie aplikacje? Czujesz, że Twoje CV, zamiast pomagać, przeszkadza Ci w znalezieniu pracy? Wiem, jak zmienić ten stan rzeczy i przygotować dla Ciebie CV, któremu nie oprze się żaden pracodawca... napisz do nas na maila: tworzymy.cv@wp.pl

Gość gość
Dość że dają parę groszy to ludzi mają w d...e.Większość CV nie jest nawet przeglądana.

Gość gość
wysłałam jedno cv i dostałam pracę za 8000 brutto. Można? Jak widać można:)

Gość gość
jak czytam takie rzeczy to mam wrażenie że w tym kraju trzeba być laureatem nagrody nobla żeby dostać pracę. masakra.

Gość gość
przesadzacie, po prostu trzeba mieć coś w glowie i reprezentować coś sobą

Gość gość
Nie masz układów z kolesiami, trudno. Ci co mają, pracę też mają i jeszcże sobie zmieniają.

Gość hejkolowe
8000 brutto - sporo na jakie to stanowsiko?

Gość katrinazeta
ponad rok wysyłam cv, zawsze je modyfikuje , pisze rózne rzeczy , duzo sciemniam, nawet nie zadzwonia do mnie . jestem po studiach administracja. znalazłam prace po znajomosci w solarium. szukam nadal pracy i jest masakra. ogolnie jestem załamana. (znajoma ma prace nie ma nawet matury, pracuje w duzej korporacji, za parzenie kawy dostaje 5 tys, bo spotyka sie po kryjomu ze swoim menadzerem) rece mi opadaja, mam chyba depresje. gdyby nie to ze moj facet zarabia dosc sporo, chyba znalazłabym sie na ulicy. dodam ze mieszkam w duzym miescie... nie masz znajomosci, nie masz szans

Gość katrinazeta
trzeba miec cos w głowie ????? co niby trzeba miec w głowie ? chyba w d***e , nie w głowie.

Gość 0000000000000
tu ciocia tam wuj znajomości w h,u,.j tak to oni prace mają ,ja studiów nie mam, bo poco jak i tak każdy w du.pi.e. cie ma, wolałem wyjechać i się nie wk******.a.ć na to.polski rząd powinien przepisy zmieniać a nie bazować na tych starych komunistycznych i prawo pracy też powinni zmienić bo pracodawcy czują się bezkarni ,nie wszyscy ale spora grupa.mam 24 lata 5 lat za granicą jak oglądam co się dzieje w polskim rządzie przecież to jest kabaret.

Gość Brunet196cmC
ja cie zatrudnie szukam sekretarki :)

Gość gość
Ja mam naprawdę duży odzew na moje CV. Więcej niż połowa jest skuteczna (jestem zapraszana na rozmowy), może 3/4. Ale co z tego, jak 99% propozycji to pensja 1200. Teraz pracuję za 1800, ale na zlecenie i daleko, więc szukam lepszej propozycji... dodam, że sporo umiem.

Gość gość
"po prostu trzeba mieć coś w glowie i reprezentować coś sobą" x co za zadufany w sobie wypierdek.

Gość gość
prawda w oczy kole:)

Gość gość
trzeba sie odezwac w koncu do wuja albo ciotki heh

Gość gość
"gość Praca typu przerzucanie papierków, odbieranie telefonów itd. nie wymaga większych kwalifikacji, więc chętnych jest mnóstwo, a miejsc niewiele. Pewnie pracodawcy wolą zatrudnić kogoś poleconego albo po prostu znajomego. Gdybyście byli informatykami, lekarzami, inżynierami itd to nie narzekalibyście na brak pracy. Ale jak się kończy pedagogikę, socjologię, europeistykę itd to nie wiem czemu się dziwicie. Nikt po takich studiach nikogo nie potrzebuje. Lepiej już mieć konkretny zawód typu fryzjerka, spawacz" Co Ty za bzdury opowiadasz? Ja mam bardzo dobry, każdemu potrzebny zawód, do tego studia z jeszcze innych dziedzin, w tym wieloletnie doświadczenie zawodowe, a zmienić pracy na inną też nie mogę.

Gość gość
"gość przesadzacie, po prostu trzeba mieć coś w glowie i reprezentować coś sobą". Mam dużo w głowie, coś sobą reprezentuję i mam wieloletnie doświadczenie. No i co, pracy też nowej znaleźć nie mogę. Nie, nie jest to europeistyka.

Gość gość
"gość przesadzacie, po prostu trzeba mieć coś w glowie i reprezentować coś sobą". Mam dużo w głowie, coś sobą reprezentuję i mam wieloletnie doświadczenie. No i co, pracy też nowej znaleźć nie mogę. Nie, nie jest to europeistyka.

Gość gość
Tylko kto by sprzątał twoje gó\wna gdyby każdy był lekarzem co? debilu. Pracownicy fizyczni też są potrzebni i powinni godnie zarabiać. Jak pójdziesz do supermarketu i zachce ci się s\rać to kto po tobie wc posprząta i odświeży powietrze żeby twoje gó\wna nie śmierdziały? lekarz czy prawnik? sorry za może zbyt wulgarny opis, ale wpieniają mnie tacy debile, którzy uważają, że każdy powinien być lekarzem, prawnikiem czy inżynierem.

Gość gość
Ja jestem prawnikiem, bezrobotnym:o

Gość gość
Powiem wam gdzie leży problem. Nie macie dobrego wykształcenia. Koleżanka wróciła z zagranicy z Polski. Umiejetność ang, włoskiego, doświadczenie w pracy w klientem i mogła przebierać w propozycjach. Propozycje pensji były od 2700 wzwyż. Tak, ze nie pitolcie, tylko brać sie za naukę.

Gość gość
Ale my nie szukamy zatrudnienia jako panie do towarzystwa.

Gość gość
Może ty też weź się za naukę, bo nawet po polsku pisać nie umiesz.