Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sysunia 999

jak przeżyć po usunięciu woreczka zółciowego, czyli słów kilka o diecie...

Polecane posty

za niecałe 2 tygodnie przejdę ten zabieg. Czy możecie się podzielić swoimi doświadczeniami??? I czy realny jest wyjazd nad morze podczas L4? czy raczej to nie wypali z racji dolegliwości??

Dieta jak dieta. Wpierw spokojnie, lekkostrawnie. Z czasem będziesz jadła wszystko.

Gość gość
też chętnie się dowiem!!!!

Gość mucha niechlujka
Nie usuwaj, przeprowadzac odp kuracje, w zyciu nie dalabym sobie wyciac woreczka! Niczego!

Gość gość
dietka lekko strawna, poszukaj w google napewni znajdziesz mnustwo przepisów. ja na diecie lekkostrawnej wytrzymałam tylko kilka dni potem wróciłam do swoich ukochanych smażonych potraw. i to nie dlatego, że nie mogłam wytrzymać bez smażonego ale dlatego że po tej lekko strawnej diecie miałam takie gazy, że myślałam że mi szwy popękają. taki sam kłopot miałam też po laparoskopii kamyków żółciowych. nie służy mi dietka lekkostrawna. a jeśli chodzi o L4 i wyjazd nad morze to pamiętaj, że pracodawca może kazać sprawdzić czy się kurujesz i możesz mieć problemy. poza tym jechać nad morze i odmawiać sobie wszystkiego z powodu diety to chyba żadna przyjemność

Gość gość
po operacji bylam na diecie moze z miesiac, potem zaczelam jeść doslownie wszystko i zyje